Hová rejthetném vagy hol írhatnám a naplómat ha? (többi lent)
Nalunk is ez volt a problema. Irtam naplot, torteneteket, "regenyeket", de barhova is tettem oket, nagyanyam valamilyen hatodik erzekkel mindig megtalalta es elolvasta oket. (Akkoriban me'g nem voltak szemelyi szamitogepek).
Aztan 12 eves koromban kifejlesztettem egy sajat titkosirast. Nem volt tul tetszetos, vagy fantaziadus, de a celnak megfelelt. Gyakorlassal par nap alatt "megtanultam", es par het mulva mar olyan gyorsan tudtam irni / olvasni, mint a rendes betuket. Kozepiskola vegeig minden szemelyes jellegu dolgot ebben irtam.
Ennek mar 30 eve, de meg ma is tokeletesen tudom olvasni az irast. :)
19.Köszi,amint megveszem a pendrive-ot kipróbálom.:)
20.Na igen,ez biztos beválna,de elég gonosz dolog lenne.:D
21.Angolul tudok elég jól,ez is jó tipp,köszi...Így még biztosabb lesz hogy nem olvassa el.
22.Köszi,ez sem rossz ötlet.
3.Az enyém sajnos még az iskolai füzeteim is képes pakolászni,szokta is.
4.Ez az,egyet is nagyon nehezen rejtegetek,nemhogy többet,bár a te szüleid lehet normálisabbak.Pedig én is jobban szeretem papírra írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!