Hová rejthetném vagy hol írhatnám a naplómat ha? (többi lent)
Csak olvasó is kéne a kártyához, míg a pendrive minden usbvel bíró gépen müxik.
Korszerű usb3.0-ás pendrive-ok, amiket érdemes lehet megvenni:
egyébként írhatok egy offot? Átérzem a szitut, anyám is ilyen nagyon kíváncsi fajta. volt. én anno külön neki írtam egy naplót és így esze ágába nem jutott más naplót is keresni:)
Írj Te is a naplódba valamit anyukádnak, valami cuki üzenetet, hátha észbe kap. Nehogymár 16 évesen szinte rendszergazda szinten kelljen értened egy titkosításhoz anyu kíváncsi feje miatt...:)
10.Köszi,értem,de inkább veszek egy pendrive-ot és ráteszem arra ahogy itt az egyik válaszoló írta.
11.Köszi a választ,de tökéletes a pendrive is.
12.Köszönöm,megnézem őket.:)
13.Ha már így írtál offot akkor mindegy.:D Nem,amúgy nyugodtan írhatsz.:) Most mennyi idős vagy? Egyébként te is jót írtál,köszi,de ez a pendrive-os ötlet a legjobb.:D
Írjad pendrive-ra csak el ne hagyd!:)
Azért jó lenne, ha már lenne magánszférád, pl. ha senki nem járhatna fel a galériára, nem olvasná el a füzetedet Anyukád...az a normális.
javaslom ezt a programot: [link]
Hordozható, azaz nem kell telepíteni, elég, ha a pendrive-on rajta van.
Nagyon jó kis program, én is ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!