Csak én vagyok így ezzel (bővebben lent)?
A mai modern világban semmiben sem bízok meg igazán.Amióta megtudtam,hogy a mekis hamburger (és még sok más étel/ital pl,tudtátok,hogy trágyából tudnak bort készíteni?) milyen szemetekből készül azóta mindenben kételkedem.Anno volt ez a H1N1 oltás is például , rengetegen abba haltak bele nem is magába a betegségbe.És még rengeteg példát feltudnék hozni.Honnan tudom,hogy a víz amit iszok tényleg egészséges és vegyszermentes ?Vagy a gyógyszerektől tényleg meggyógyulsz?Jó ehhez kétség nem férhet a betegségből kigyógyít de mi van a mellékhatásokkal?Egy férfi régebben kiszámolta,hogy annyi cseresznye pudingot termeltek egy évben világszerte a cégek ,hogy akkor a föld háromnegyedének cseresznyefákból kellene állnia.Lehetséges,hogy a főbb hatalmak szánt szándékkal ítélik lassú halálra az embereket ?
Ez persze csak spekuláció nagy igazság alapot nem adnék a leírtaknak , a bizonyításához igazából egy labor kellene meg szaktudás,meg egy jó pár év.Nem vagyok mániákus a kérdést ez a cikk ihlette:
Elárulom: a szokványos gyógyszerek akkor sem gyógyítanak, ha nem lenne mellékhatásuk- Szinte mind csak tünetet kezel. 15 éve foglalkozom természetgyógyászattal, főleg a táplálékok kapcsán. Bár van, amiről én is csak hallok de nem vagyok meggyőződve pl h a csokihoz marhavért adnak számos forrás szerint. De az logikus, hogy a vágóhídi ipari hulladékot nem dobják ki, hanem hasznosítják, A PROFIT MIATT: ugyanis az élelmiszer ipar nem kis biznisz, és a te burgonya chips-edből a 150 grammos verziót nem fogják tisztán adni -meg eleve sem, mert sose látott burgonyát-, hanem élelmiszer ipari hulladékkal együtt, mert így a 150 grammból csak maximum 120 gramm, ami nem hulladék (de az a 120 g is részben ízfokozó, tartósítószer és térfogatnövelő).
"Ez kicsit paranoid, de elvileg az amerikai kormány azon is dolgozik hogy az emberekbe kutyachiphez hasonlóan chipet ültetnek majd hogy megtalálják őket..."
Ez tény. Kb 20 éve DIVAT az USAban, a gazdagabbak között. Tehát már ZAJLIK a beetetés. Épp azért drága még, mert az emberek többsége szegény, és egy tárgy drága mivolta vágyat ébreszt, és irigységet. Így terjesztették el a bankkártyákkal , a mobiltelefonokat is, és aki nem akart mobil, azt meg rákényszerült, mert mindenhol elvárják... Így lesz a bőr alá ültetendő chip-ekkel is (és most nem a burgonyachip-re gondolok...)
Akkor jól hallottam.
Tudjuk hogy nem a burgonya chipsre gondolsz, mert az chips :) Nem kötözködni akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!