Torpokos kérdése:
Ti hogy vagytok ezzel az esős idővel? Vannak árvizek nálatok?
Figyelt kérdés
Meséljetek, én Erdélyben lakom....itt hetek óta kissebb-nagyobb megàllàsokkkal csak esik :/:/...nàlatok?2013. jún. 11. 19:12
1/5 anonim válasza:
Itt is vannak.. Majdnem minden nap esik, a Duna miatt alig lehet közlekedni, annyira ki van öntve
2/5 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni, hogy mennyire kellemetlen lehet..... :(
2013. jún. 11. 19:22
3/5 anonim válasza:
Én teljesen el vagyok keseredve. Június 11-ét írunk, tavaly ilyenkor már rövidnaciban, fürdőruhában szaladgáltunk, mostmeg egy pulcsiba.. hát milyen idő ez?!?!?!
Attól félek, hogy nem lesz igazi nyarunk, bár reménykedjünk :) legalábbis én azt teszem
4/5 anonim válasza:
Nálunk Nyíregyen ma is olyan meleg volt, hogy alig bírtam ki, amíg hazaértem. Azonnal átvettem a fürdőruhám és mentem ki a napra. Már egy hete kellemes nyárias idő van, de ma meg lehetett gyulladni. Tegnap volt ilyen nagy nyári vihar, de amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is vonult.
5/5 anonim válasza:
Én örülök neki, mert rühellem a meleget. Az sem érdekel, ha szakadó esőben kell dolgoznom és szétázik mindenem. Legszívesebben örömtáncot járnék, mint az afrikai emberkék, akik alig látnak esőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!