Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire vagytok magányosak?...

Kpe kérdése:

Mennyire vagytok magányosak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Én szinte mindig. Nincs senkim sokszor,akivel beszélgetnék, csak facebookon tartom a kapcsolatot,akikkel tudom. Ha néha elmegyek sétálni, akkor nem sok ismerőst látok, nem sok ember van,akivel el tudok beszélgetni. Nem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek, sose csináltam ezeket, nem is hiányzik. Sokszor elvagyok magamban, de néha vágyom egy kis beszélgetésre, ha meglátok egy ismerőst,odamegyek hozzá. Úgy telt el az eddigi életem, hogy nem volt senkim,akivel barátkozhattam volna.23 éves vagyok,de még látok esélyt arra,hogy legyen valakim.Igyekszem majd kapcsolatot építeni a nyáron, a sulit most fejezem be, majd ha lesz munkám, ott majd megismerek új embereket. Másnak is van ilyen gondja? 23F

2013. máj. 30. 20:09
 1/9 tetris ***** válasza:
89%

Édes Fiam! Mit kell neked itt nyavalyogni? Mire vársz? Ha magányosnak érzed magad, akkor - kérdem tőled - mégis ki az, aki ez ellen tehet valamit, rajtad kívül?????????

Tessék kicsit összeszedni magadat, és megkeresni azokat a lehetőségeket, ahol hozzád hasonló korú emberkékkel lehet ismerkedni. Miért kellene várnod bármire is? Csak nyáron lehet ismerkedni? Csak munkahelyen lehet? Nem. Bárhol lehet. Csak te ezt eddig nem tetted meg. Hiszen magad is írod, hogy a suliban se volt igazi barátod. Vagyis a hibát magadban kell keresned.

Szerintem túlságosan félénk, visszafogott, zárkózott lehetsz, és itt van a kutya elásva. Ha nem változtatsz magadon, az életed se fog változni.

Használd ki, hogy fiatal vagy, nem korlátoz senki, semmi, kötetlenül használhatod az idődet, senki nem számoltat el. HA már családapa leszel, még visszasírod ezeket a szabadságos időket. Hát akkor használd ki!!! CSak rajtad áll. Tessék elmenni sportolni, edzőterembe, futni, bicajozni, mittudomén. Felhívhatod a régi osztálytársakat, hogy lenne-e kedvük elmenni veled valahova. A lehetőségeidet te ismered a legjobban.

Csak meg kell tenni az első lépést. Hát akkor nosza!!!!

2013. máj. 30. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tudom sajnos, milyen ez, volt egy időszak, amíg elfordultam az emberektől és az lett az eredménye, hogy teljesen elszigetelődtem. De nem volt jó ötlet, mert 1-2 év után megelégeltem, hisz előtte nagy baráti társaságom volt. Igaz, nem a legjobb emberek, de legalább volt kihez szólni. Ezért most visszafordultam az emberek felé és többet nem zárkózok el, akármilyen undorító is az ember. Egy-két normális azért akad, csak nem könnyű őket megtalálni, szerencse kell hozzá.
2013. máj. 31. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:

A szituáció hasonló, de én nem vagyok magányos egyedül, sőt.

Amúgy sok sikert a nyárra!

2013. jún. 1. 22:29
 4/9 anonim válasza:
Nekem ugyanez van 22 évesen:S Én már próbáltam tenni ellen, de egyszerűen nem vagyok elég érdekes az embereknek, talán ezért nincsenek barátaim.Már csak a szerencsében bízhatok hogy találkozok normális emberekkel
2013. jún. 2. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok. A telefonom soha nem csörög és én sem tudok kit hívni. Facebook, e-mail hasonló. Soha nem volt tartós barátságom vagy barátnőm. 22/F
2013. jún. 2. 22:05
 6/9 anonim válasza:

Magányos vagyok-e? Talán.

Nem véletlen böngészem ezt a tetves "Magány, egyedüllét" rovatot.

De csak kívülről nyalogatom a mézes üveget. (Ezt a választ se szabadna leírnom.) Én választottam az emberektől való elszigetelődést. Voltam egykoron önfeledt és *boldog*, most pedig kontrollálom magam, és vagyok "elégedett".

Csak arra az egyre vágyom, hogy a magánosság ne járjon rossz hangulattal, és megszűnjenek a társ(aság) elvonási tünetei.

21/F

Nem tudom, ilyen válaszokat vártál-e.

2013. jún. 3. 02:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy,hogy mit írsz, a lényeg, hogy leírod, amit érzel, gondolsz.
2013. jún. 3. 07:50
 8/9 rákocka válasza:
Omeglezz :DDDD ott is vannak hülye emberek de legalább nem ismered őket és tudsz mesélni( azt hallottam, hogy egy idegen embernek sokkal jobban megtud nyalni az ember)
2013. jún. 17. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is magányos lettem,mire eljött a nyugdíjas kor. A család többi tagja dolgozik, "barátaim" nem érnek rá,túl sokat vár tőlük a család. Nekem is van dolgom,de néha jó lenne hét közben is kikapcsolódni,moziba,színházba menni.Szeretek kerékpározni is és kirándulni.

60 nő

2013. jún. 18. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!