Mennyire vagytok magányosak? Bővebben lent.
Édes Fiam! Mit kell neked itt nyavalyogni? Mire vársz? Ha magányosnak érzed magad, akkor - kérdem tőled - mégis ki az, aki ez ellen tehet valamit, rajtad kívül?????????
Tessék kicsit összeszedni magadat, és megkeresni azokat a lehetőségeket, ahol hozzád hasonló korú emberkékkel lehet ismerkedni. Miért kellene várnod bármire is? Csak nyáron lehet ismerkedni? Csak munkahelyen lehet? Nem. Bárhol lehet. Csak te ezt eddig nem tetted meg. Hiszen magad is írod, hogy a suliban se volt igazi barátod. Vagyis a hibát magadban kell keresned.
Szerintem túlságosan félénk, visszafogott, zárkózott lehetsz, és itt van a kutya elásva. Ha nem változtatsz magadon, az életed se fog változni.
Használd ki, hogy fiatal vagy, nem korlátoz senki, semmi, kötetlenül használhatod az idődet, senki nem számoltat el. HA már családapa leszel, még visszasírod ezeket a szabadságos időket. Hát akkor használd ki!!! CSak rajtad áll. Tessék elmenni sportolni, edzőterembe, futni, bicajozni, mittudomén. Felhívhatod a régi osztálytársakat, hogy lenne-e kedvük elmenni veled valahova. A lehetőségeidet te ismered a legjobban.
Csak meg kell tenni az első lépést. Hát akkor nosza!!!!
A szituáció hasonló, de én nem vagyok magányos egyedül, sőt.
Amúgy sok sikert a nyárra!
Magányos vagyok-e? Talán.
Nem véletlen böngészem ezt a tetves "Magány, egyedüllét" rovatot.
De csak kívülről nyalogatom a mézes üveget. (Ezt a választ se szabadna leírnom.) Én választottam az emberektől való elszigetelődést. Voltam egykoron önfeledt és *boldog*, most pedig kontrollálom magam, és vagyok "elégedett".
Csak arra az egyre vágyom, hogy a magánosság ne járjon rossz hangulattal, és megszűnjenek a társ(aság) elvonási tünetei.
21/F
Nem tudom, ilyen válaszokat vártál-e.
Én is magányos lettem,mire eljött a nyugdíjas kor. A család többi tagja dolgozik, "barátaim" nem érnek rá,túl sokat vár tőlük a család. Nekem is van dolgom,de néha jó lenne hét közben is kikapcsolódni,moziba,színházba menni.Szeretek kerékpározni is és kirándulni.
60 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!