Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti félősek vagytok?
A múltkor a blúzomon mászott egy kicsi pók, a kezemmel leszedtem és ledobtam a földre. Egyszerre 3 fiú is felnyikkantott körülöttem, és ámuldoztak, fujjoltak, hogy hogy mertem megfogni. Ugyanez előfordult már békával, gilisztával, egyéb rovarokkal is. Tényleg ennyire félősek a fiúk?
Én úgy vagyok vele, hogy jó lenne, ha a párom egy erős, bátor fiú lenne. A végén még ha esetleg betörnének a házunkba, engem küldene le megnézni, hogy van-e lent valaki. :D
17L
Én nem félek a rovaroktol de tuti én is rámásztam volna a bluzodra... :D
Otthon is mindig én voltam az aki kilakoltatta a pokokat meg a rovarokat a laksából. :) Söt az ágyam mellet a fejemtöl 30 centire is alszi kegy nagy fekete pok és én nem zavarom öt és ö sem engem :)
szerintem nem :D
méhészkedek, volt már 2 tarantulám amik gyakran mászkáltak rajtam és a folyóparton kígyókat szoktam fogdosni :P
szerintem határozottan nem zavarna ha egy lány is levenne magáról egy apró pókot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!