Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van más is, akitől állandóan...

Van más is, akitől állandóan elkérik a személyit?

Figyelt kérdés

27 vagyok, de mindig elkérik a személyimet, ha alkoholt vagy cigit vásárolok. Egyszer az egyik eladó elkezdte lobogtatni a személyimet a kolléganőjének, hogy tippelj hány éves egy a lány (tipp: 16 éves). Elég fiatalosan nézek ki, de ennyire? Nem vagyok magas, és az is igaz, hogy sportosan öltözködöm, de azért szerintem húsznak legalább kinézek. :)

Ti hogy vagytok ezzel?

2013. jún. 13. 10:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó. :))) Köszi! Az komoly, hogy berántották a sorba. :D Jöhetnek még ilyenek. :)
2013. jún. 13. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok, és ha veszek alkoholt, néha még el szokták kérni a személyimet.

De nem mindenhol, van amelyik eladó kekecebb.

2013. jún. 13. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Tőlem nem szokták.

De szerintem később még örülni fogsz ennek :)

2013. jún. 13. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Én 21 leszek jövő hónapban, de olyan helyen ahol nem ismernek annyira mindig elkérik, tipp általában 15-16 szokott lenni :D

Vicces sztori, ami most eszembe jut: Egy kisboltban vettem cigit, ahol egy ismerősöm dolgozik. A kasszánál egy teljesen új csajszi volt és elkérte a személyim, odaadtam nézi a képet, visszanéz rám "Ez nem te vagy!" Mondom neki "De az én vagyok, ki lenne más?" Csaj csak erősködik, hogy márpedig az nem az én személyim, mondtam neki szólj XY-nak (ismerősöm), szólt neki, kijön köszön nekem, elpanaszoltam, hogy nem hiszi el a kis hölgy, hogy az én vagyok erre megszólal: De ez ő...csak ő tud ilyen hülye fejet vágni.

2013. jún. 13. 15:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátom 28 éves de a mai napig mindig elkérik tőle a személyit. Szerintem örülj neki hogy ilyen fiatalos vagy, de az is igaz hogy lehetnek belőle kellemetlen helyzetek is.
2013. jún. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!