Miért van ez? jártunk egy éves tnfolyamra és ott megismertem egy férfit. Ugy tűnt szimpatikus voltam neki, mindig nézett, beszélgettünk. Most hogy befejeződőtt a tanfolyam igaz ő nem volt ott a zárón, még el sem köszönt. Azért vártam, hiányzott
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 06:51
1/9 anonim válasza:
attól, h valakinek szimpatikus vagy, még nem jelenti azt, h kötődik is hozzád annyira, h elbúcsúzzon.
jól érezte magát veled ott és akkor, a későbbiekben pedig lehet, h nem is fog emlékezni rád.
ne keseregj ilyenek miatt, ez még nem a világ.
olyan férfiak társaságát keresd, akik valóban érdeklődnek irántad és nem csak időtöltés vagy nekik.
2/9 anonim válasza:
Hát ha én minden pasival összejönnék akivel beszélgetek..... Akkor egy egész háremem lenne.
3/9 anonim válasza:
Hívd fel vagy írj neki és köszönj el tőle!
4/9 anonim válasza:
Mert nem volt egy jól nevelt a pasi.
5/9 A kérdező kommentje:
7:54 válaszolónak!
szívem szerint ezt tenném, de arra várok hogy ő tegye meg
2013. máj. 26. 08:12
6/9 anonim válasza:
te is fiú vagy ?
merthogy ez az írásodból nem .......
7/9 anonim válasza:
Értem,de miért ne tehetnéd meg te?
8/9 A kérdező kommentje:
mert én beleszerettem-de szerintem ő is tudja ezt
és nem tudom hogy ő hogy van vele
nem akarom megalázni magam
2013. máj. 26. 09:13
9/9 anonim válasza:
Akkor ne is tedd! Főleg,ha tudja,hogy Te többet éreztél iránta, és még se lép, akkor nem akarja. Magyarázni lehet bármivel, de ez -csak az eddig leírtak alapján mondom-tény. Ha akkor nem is tudott ott lenni, hogy elbúcsúzzon,már megtehette volna telefonon,emailben. Sőt! Ha tudta, hogy nemsokára vége a tanfolyamnak,már előre jelezhette volna,ha tényleg akar valamit, hogy ugye utána sem szakad meg köztünk a kapcsolat? Nem kellett volna rögtön megkérni a kezedet, még ha csak egy baráti vagy lazább kapcsolatot akart volna is, elintézte volna. Nekem mindegy,mit csinálsz, felhívod-e, de olyan szekér után futsz, ami nem akar felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!