Ezt mire véljem? Tegnap beszélgettünk a barátommal a további életünkről.
Kicsivel több, mint 3 hónapja vagyunk együtt. Tudom, hogy ez még nem hosszú idő, de mi az elejétől fogva megtaláltuk a közös hangot és egy hangos szóváltás nem volt köztünk. Mi még az első hónapban egyet érettünk azon, hogy felesleges tervezgetni, mert az idő eldönti, ha már régebb óta együtt leszünk, akkor érdemes. Tegnap szóba került az, hogy ki mikor szeretne elköltözni otthonról, ő kicsit később, kb. egy évvel mint én. Amikor én mondtam, hogy én kb. 25 évesen már szeretnék egy saját lakást vagy házat, amire ő azt mondta, hogy egyedül nehéz lesz finanszírozni, de ha "ketten vagytok, az úgy könnyebb". Ez a mondat kicsit megütötte a fülem... Ezt mire véljem szerintetek? Tudom, hogy a jövő kiszámíthatatlan, de mégis olyan furán vette ki magát. Hisztizni sem akarok miatta, annyit nem ér:) csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogy reagáltatok volna az én helyemben, és hogy én jól kezeltem-e a helyzetet szerintetek.
Köszönöm! 21/L és a barátom 23:)
Szerintem sem kéne ezen kiakadnod. Lehet még cikinek érezte volna azt mondani, hogy "ha ketten vagyunk" de ha olyan jól megvagytok ettől függetlenül biztos gondolkodik rajta. Ilyen hamar még én sem mertem efféle jövőre néző terveket hangoztatni a barátom előtt pedig én lány vagyok, de ettől függetlenül persze eljátszottam a gondolattal, meg ő is elmesélte, hogy gondolkodott rajta már az elején is.
Amúgy az, hogy 3 hónap alatt még nem veszekedtetek az nem dicsőség, hanem az a minimum. Egy olyan kapcsolat ahol 3 hónapon belül máris veszekednek, abból nem lesz semmi.
Ha szép is akkor is a három hónap csak három hónap......
( Milyen párjaitok voltak hogy ez első félévet sem tudtátok szépen megélni?)
Figyelj! Most még smmi biztosat nem tudtok igaz? Csak hogy egymást akarjátok. Ez a lényeg, a többi úgyis jön majd magától.
Van már egyáltalán keresetetek? Ezt jó lenne megvárni, aztán jöhet a közös otthon, berendezkedés, boldogág, majd idővel a gyereke. Ne akarj siettetni semmit!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!