Van még remény arra, hogy Erőss Zsolt még életben van?
Sztem mikor a Kollár észlelte, h. a Petivel már
nem tud beszélni, bepánikolt-
(Mert tudta, hogy úgy a másiknak sem lesz igazán
esélye lejönni)
Attól tartok, hogy mítosztépítenek, ahelyett, hogy Peti halálát kivizsgálnák. Nagyon érdekes volt a Földes könyvben, az Anapurnai akció kapcsán Mécs Lászlót akarta Kollár Zsolt után küldeni (mert fáradt), de Mécs nem ment, ezért aztán kígyót, békát kiabáltak rá, amikor lejött (nagy botrány volt, külön is jöttek haza). Mécs egy szimpi, tapasztalt mászó, őt nem lehetett a halálba ugrasztani, de mi van, ha Peti is kapott egy ilyen üzenetet.
Peti, mögötted, 60-100 méterre ott van Zsolt, kimerült, fényjeleket küld (ezeket tudta Kollár, hiszen beszélt Zsolttal, ezt le is írja).
Szerintem féltették a márkanevet, hiszen mind ebből éltek, szörnyű, leírni, de simán feltételezhető, hogy beugrasztották Petit, hátha lehozza Zsoltot. És akkor ez veszélyeztetés, büntetőjogi kategória. Úgysem lesz felgöngyölítve, el lesz sikálva.:(
A másik, én a szponzorok helyében érdeklődnék, hová lett a pénzem, ha 200 dollár alku tárgya lehetett, ill. nem volt zsé a mentőakcióra.
Ha kiderül(ne), amit már mindenki gyanít, és a Petire (saját állítása szerint)baromi dühös kollár felhívta rádión és visszaküldte Erősshöz, akkor az barátom, igen veszélyeztetés.
Nem hiába fordult a család az egyik legjobb ügyvédhez, ahogy meghallották kl telefonos nyilatkozatát.
Gondolom Peti nem írt alá a Túra előtt semmit
(szeruződést v. hasonlót), amibe bele lehetne "kapaszkodni"- Sajnos
Így az ügyvéd sem fog tudni bizonyítani semmit!
Az egészben Peti a legvétlenebb-
Bár nyilván nem pisztollyal kellett kényszeríteni,
hogy elmenjen a túrára
Ez az egész egy nagy szerencsétlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!