Mit szólsz hozzá, hogy eltűnt a láb nélküli Erőss Zsolt és társa Kiss Péter 8000 méter magasan a Himalája tetején?
"de ne nevezd láb nélkülinek ,mert nagyon erős ember volt"
Már most múlt időbe irod?
Amúgy már annyi mindent túlélt, h
bocs nem fejeztem be
Annyi mindent túlélt, hogy ezt is túlfogja!!
Őszintén megmondva nem igazán sajnálom , ha ennyi esze volt akkor meg is érdemli . Múltkor elveszítette a lábát , ez nem volt neki elég , de neki fél lábbal is helyet kell másznia . Ez van ha folyton a szerencséjével játszik .
Egyszer nagy szerencséje volt , de ő még kockáztatott .
Van az a mondás , hogy addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik . Most eltört az ő korsója is .
Sajnálatos, és én is azt kell, hogy írjam, amiket az előzőek. Senki nem mondta nekik, hogy oda menjenek. Egyszer már nagyon pórul járt a lába miatt, de kapott a sorstól még egy esélyt, hogy valahogy éljen. El is élhetett volna a hátralévő életében, békében és nyugalomban a családjával, erre tessék, most megint szinte keresték a bajt maguknak a társával együtt. Ilyenkor a baj szinte törvényszerű, a bizonyos "addig jár a korsó..." mondás miatt.
Az ilyen embereket egyszerűen muszáj így elfogadni, még akkor is, ha az életükkel fizetnek. Nekik ez a szenvedélyük, sőt ez már lehet, hogy több is annál, ki tudja, hogy mi. De most végleg bebizonyította, hogy neki tényleg ez a tevékenység volt a szerelme. Sajnos nem volt képes józanul, reálisan gondolkozni, és ilyen lábbal, ilyen állapotban is a legnagyobb őrültségekre vállalkozott, tényleg mintha valaki a tűzbe vagy a kútba ugrana a szerelme után. Nekem eszembe jutott még róla Steve, a világhírű krokodilvadász balsorsa is.
Van neki lába (csak térdtől lefelé volt az egyik levéve)
Nemhiszem el, hogy "eltűnt" (mikor hétfőn még megvoltak)
Csak azt nem értem, miért kapcsolták ki
a telefonjukat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!