A szponzorpénzekből tartotta el magát és a családját, tehát ezért "mászott".A többi csak a celebeknek kijáró körítés.Minden mögött a pénz és az emberi gyarlóság áll. Sokan szívesen mennének Nepálba ha fizetné valaki. Ő még a sherpákra és a felszerelésre is "sajnálta" a pénzt ezért "nem siettek" keresni őt a sherpák. Egyébkénz is utálom ezt a "szegény erdélyi vagyok segítsetek rajtam" magatartást. Sajnálom, durva amit írtam, de ezt gondolom....
2013. máj. 26. 16:56
22/31 anonim válasza:
Igen, egyet értek,a Kiss Péter azért viselkedett "furcsán" (előre ment, vissza ment, masszirozta stb.) mert semmiféle tapasztalata nem volt 7000 m felett. Egy gyerek volt élettapasztalat és extrém-helyzet tapasztalat nélkül. Erőss felelőssége, hogy magával vitte és maga mellett tartotta amikor már a végét járta. Ebből is látszik milyen önző volt...
2013. máj. 26. 17:01
23/31 anonim válasza:
Peti lejutott volna ha magával foglalkozik. Kettőjük közül KISS PÉTER IGENIS HŐS!
az életét kockáztatta, hogy megmentse Erőss-t.
2013. máj. 26. 19:45
24/31 anonim válasza:
Szerintem nem az, hogy sajnálta rá a pénzt, hanem úgy gondolta, hogy úgy "tiszta", meg nem kell a végére a sok cucc, anélkül gyorsabb, csak hátráltat stb. Csak azért, ha van veled valaki, aki 4800 felett sose járt nem biztos, hogy ez a fapados mászás a legjobb ötlet...
2013. máj. 26. 20:20
25/31 anonim válasza:
Szegény Kiss Peti!
Az a szörnyű, hogy val.színűleg amúgy sem tudta volna már megmenteni Erősst- mert hogyan?
Helikopcsi nem megy oda föl, Kiss Peti nem volt "képben", elérni nem tudták
Az Erőssnek lehet oxigén kellett volna (pláne, ha agyi ödémája volt) Nade az is csak a táborban volt
2013. máj. 27. 00:46
26/31 anonim válasza:
Valahol lehetett olvasni, hogy az Erőss nem tudom hány óránként le kellett hogy vegye a protézist- megtisztítani- lehet, azért haladt olyan lassan
Nem lett volna neki szabad már ilyen veszélyes helyekre menni
2013. máj. 27. 00:47
27/31 figo85 válasza:
Erőssék serpák és palackozott oxigén nélkül másztak. Nem azért, mert sajnálta rá, mint az előttem párral írkáló idióta írta, hanem, mert neki így volt tiszta + így fogadja el a hegymászó szövetség. Legalább egy minimális tájékozódást elvárna az ember.
2013. jún. 2. 15:38
28/31 anonim válasza:
Mit lehet szólni hozzá-
Borzasztó és nagy kár
2013. jún. 8. 23:16
29/31 anonim válasza:
"Mit szólsz"-
Eltűntek, de (a kicsúszott) Péter testéről tudtak pár felvételt készíteni a sherpák-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!