Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szólsz hozzá, hogy eltűnt...

Mit szólsz hozzá, hogy eltűnt a láb nélküli Erőss Zsolt és társa Kiss Péter 8000 méter magasan a Himalája tetején?

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 22. 18:26
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
53%
A szponzorpénzekből tartotta el magát és a családját, tehát ezért "mászott".A többi csak a celebeknek kijáró körítés.Minden mögött a pénz és az emberi gyarlóság áll. Sokan szívesen mennének Nepálba ha fizetné valaki. Ő még a sherpákra és a felszerelésre is "sajnálta" a pénzt ezért "nem siettek" keresni őt a sherpák. Egyébkénz is utálom ezt a "szegény erdélyi vagyok segítsetek rajtam" magatartást. Sajnálom, durva amit írtam, de ezt gondolom....
2013. máj. 26. 16:56
 22/31 anonim válasza:
100%
Igen, egyet értek,a Kiss Péter azért viselkedett "furcsán" (előre ment, vissza ment, masszirozta stb.) mert semmiféle tapasztalata nem volt 7000 m felett. Egy gyerek volt élettapasztalat és extrém-helyzet tapasztalat nélkül. Erőss felelőssége, hogy magával vitte és maga mellett tartotta amikor már a végét járta. Ebből is látszik milyen önző volt...
2013. máj. 26. 17:01
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

Peti lejutott volna ha magával foglalkozik. Kettőjük közül KISS PÉTER IGENIS HŐS!

az életét kockáztatta, hogy megmentse Erőss-t.

2013. máj. 26. 19:45
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem az, hogy sajnálta rá a pénzt, hanem úgy gondolta, hogy úgy "tiszta", meg nem kell a végére a sok cucc, anélkül gyorsabb, csak hátráltat stb. Csak azért, ha van veled valaki, aki 4800 felett sose járt nem biztos, hogy ez a fapados mászás a legjobb ötlet...
2013. máj. 26. 20:20
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Szegény Kiss Peti!

Az a szörnyű, hogy val.színűleg amúgy sem tudta volna már megmenteni Erősst- mert hogyan?

Helikopcsi nem megy oda föl, Kiss Peti nem volt "képben", elérni nem tudták

Az Erőssnek lehet oxigén kellett volna (pláne, ha agyi ödémája volt) Nade az is csak a táborban volt

2013. máj. 27. 00:46
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Valahol lehetett olvasni, hogy az Erőss nem tudom hány óránként le kellett hogy vegye a protézist- megtisztítani- lehet, azért haladt olyan lassan

Nem lett volna neki szabad már ilyen veszélyes helyekre menni

2013. máj. 27. 00:47
 27/31 figo85 válasza:
54%
Erőssék serpák és palackozott oxigén nélkül másztak. Nem azért, mert sajnálta rá, mint az előttem párral írkáló idióta írta, hanem, mert neki így volt tiszta + így fogadja el a hegymászó szövetség. Legalább egy minimális tájékozódást elvárna az ember.
2013. jún. 2. 15:38
 28/31 anonim ***** válasza:
55%

Mit lehet szólni hozzá-

Borzasztó és nagy kár

2013. jún. 8. 23:16
 29/31 anonim ***** válasza:

"Mit szólsz"-

Eltűntek, de (a kicsúszott) Péter testéről tudtak pár felvételt készíteni a sherpák-

Zsolt ezt még "jelentette" is a spanyoloknak

2013. jún. 11. 12:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Azért másztak éjjel, mert nappal túl meleg volt

Csak az éjjeli mászásnak nagyobb a kockázata

(pl. sötétebb van) Meg csak ketten voltak

Miután Peti eltűnt a képből nme tudott már senki

Zs-nek segíteni (és nem volt náluk elég víz)

2013. jún. 11. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!