Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek meghalt Erőss...

Szerintetek meghalt Erőss Zsolt és a társa?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 22:08
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon bízok benne, hogy nem! Drukkolok nekik! Remélem ilyenkor vannak csodák:)
2013. máj. 22. 22:21
 2/42 anonim ***** válasza:
2013. máj. 22. 22:26
 3/42 Sn0wf0x ***** válasza:
100%
Szinte kizártnak tartom, hogy életben maradtak volna
2013. máj. 23. 09:00
 4/42 anonim ***** válasza:
85%
Meghaltak. Nem tudom, sokan miért nem képesek felfogni a szomorú valóságot? Zsolt neje már feldolgozta, talán mert kicsit reálisabban gondolkodik.
2013. máj. 23. 10:20
 5/42 anonim ***** válasza:
41%
Olyan szenvtelen és hideg nyilatkozatot sem láttam még, mint amit Erőss neje produkált. Nem kell bőgni megállás nélkül, de akkor így beszélni erről, amikor még csak órák teltek el az esemény óta... Nekem ez elég kemény.
2013. máj. 23. 10:27
 6/42 Sn0wf0x ***** válasza:
93%
A felesége is hegymászó..évtizedek óta ezzel a tudattal ébred és fekszik, nem meglepő szerintem
2013. máj. 23. 10:32
 7/42 anonim ***** válasza:
91%
71%-os! Te és egyikőnk sem tudhatja, milyen érzés egy hegymászó feleségének lenni. Szerintem ne ítélkezzünk! Én csodálom a nőt, hogy ilyen erős!
2013. máj. 23. 10:33
 8/42 anonim ***** válasza:
50%
Aki ennyire hideg és megfontolt, az ne vállaljon gyereket úgy, hogy másnap talán nem jön haza. Vagy odáig már nem terjed a józan ész? De a gyerekeket biztosan boldogítani fogja a tudat, hogy ugyan apjuk nincsen, de azért profiként halt meg.
2013. máj. 23. 10:37
 9/42 anonim ***** válasza:
78%
A felesége is járt fent a 8000-es csúcsokon, tisztában van a veszélyekkel. A Himalája nem a Magas Tátra, nem is az Alpok vagy a Kárpátok, ott nincs se mentőcsapat, de más segítség. 8000 m felett a ritka levegőben az ember már gondolkodni sem tud, minden lelassul. Elég egy rossz mozdulat és vége. Ezzel minden hegymászó tisztában van. Nyugodjanak békében.
2013. máj. 23. 11:27
 10/42 anonim ***** válasza:
80%
1924-ben a tapasztalt (de sérült bokájú) Mallory és a fiatal Irvine ugyanígy, lefelé jövet tűntek el a Mount Everesten. Feledékenység (zseblámpa és sok más felszerelés a táborban maradt, spirituszfőzőt elvesztették, se víz, se élelem, kifutottak az időből, sötétben próbálták elérni a tábort stb.) oda vezetett, hogy az elszakadt kötél miatt Irvine örökre eltűnt, Malloryt 1999-ben törött csípővel és lábbal, súlyos fejsérüléssel találták meg a jégbe fagyva. Félelmetes a párhuzam a két tragédia között. És Mallorynak is fiatal felesége volt, több kisgyermeke, a feleségét is megtanította hegyet mászni. 1886-ban született, 1924. június elején halt meg. Még a koruk is hasonló.
2013. máj. 23. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!