Budapest XXII. kerülete milyen hely?
Figyelt kérdés
Mennyire sok a gypsy? Közbiztonság, élhetés milyen arrafelé?ápr. 17. 12:00
1/3 anonim válasza:
Én ott nőttem fel,apukámék jelenleg is ott élnek és sokat járok oda. Sokkal nyugodtabb mint Pest! Mintha kiszakadnál a város zajából és egy nyugodtabb,csendesebb helyen lennél. Cigányok mindenhol vannak és lesznek is,de ott nincs sok,tehát egyáltalán nem zavaró. Persze az is számít,hogy melyik részre költöznél (ha költözésről van szó). De összességében egy nyugodt,csendes környék. Az utakat,járdákat stb..folyamatosan újítják fel. A költségek hasonlók mint Pesten,de például szerintem nagyon jó,hogy ott van a Campona (pláza,mint a pl a Westend) csak sokkal(!) kevesebben vannak,illetve kulturáltan viselkednek az emberek. Én biztosan oda fogok költözni néhány év múlva,gyerekként is imádtam.:) Remélem ezzel tudtam segíteni;)
3/3 anonim 

válasza:

Edzésre járok oda. Én szeretem, szerintem egész kulturált, ott a campona, az sem szokott zsúfolt lenni, még mozi is van. BP kerületeinek 80% -át gyűlölöm ezt úgy mondom.
Térképen nézegesd, magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!