Igaza van az ismerősömnek hogy vendéglátóhelyre pl. kocsmába furcsa, gáz hátizsákkal menni?

Leteszed a ruhatárban, vagy a melletted lévő székre. Kocsma, söröző belefér. Elegáns étterem nem.
De a ruhatár a barátod.

Nem az, tapasztalatból. 10 évet dolgoztam vendéglátásban.
Pláne ha olyan helyen van a létesítmény, hogy kirándulók betérnek egy sörre, vagy hidegben egy forralt borra, ott meg aztán ez a szabály nem a kivétel.
Pont ugyan olyan, mintha valaki kerekesszékkel jönne, vagy étterembe babakocsival.
Jöhet, menekülő útvonalat ne állja el vele, de egyébként nem zavar.
A dolgozók hozzá vannak szokva, hogy van, akinek van poggyásza. Direkt olyan helyet mondok neki, ahol elfér, és mi is körülötte.
A gasztropubba ahol melóztam rendszeresen jártak baba-mama jógás anyukák gyerekkel kávét meg leveskét enni, ők hat-nyolcan jöttek, mindnél ott a gyerek a kocsiban. Megoldottuk.

Előszeretettel lopnak mindent. Vagy ottfelejted, leöntik sörrel, borral.... Romkocsmaban senkit se érdekel.
Elit helyen nem elegáns.

Számomra már az is fura,miért használ valaki a mindennapokban hátizsákot.
És nem a turistákról beszélek.
Pont annyira igénytelen mint a hasitasi.

Hát egy elegáns fine dining étterembe fura lenne, de amúgy szerintem nem, hát csak nem hagyhatod kint az utcán a táskát, ez van. 🤷♀️
Oldaltáska nagyon kényelmetlen (és egészségtelen) tizenpár kiló cucc hurcolására.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!