Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Roma vagyok, illetve introvert...

Roma vagyok, illetve introvertált vagyok. Ez lehet az oka, hogy 30 évesen még mindig nincsenek emberi kapcsolataim?

Figyelt kérdés

tegnap 12:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a szó ismétlésért
tegnap 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Fura. A romáknál általában eléggé tartják a családi, rokoni kapcsolatokat, így viszonylag nagy a család. Szóval legalább rajtuk keresztül lehetnének emberi kapcsolataid.
tegnap 12:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyedül a szüleimnel tartom, illetve a kis húgommal
tegnap 12:24
 4/11 Wambach-Bukosza Karcsi ***** válasza:
0%
Nem vagyok introvertalt
tegnap 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Miben látod a romaság hátrányát, azon kívül, hogy ebben rendkívül összetartó a társadalom, azaz abban, hogy rosszat mondjanak rád? Mármint, hogy ez okozza esetleg az introvertáltságot?

Szerintem romákkal kellene a kapcsolatot keresni.

tegnap 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tartozom sehova
tegnap 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 Én kárpátaljai magyar vagyok, na én aztán nem tartozom sehová. Mert itt Magyarországon, ukrán vagyok meg állásfoglaló, Ukrajnában meg magyar idegen.

Nekem se könnyű a helyzetem.

tegnap 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Hú, de sok ilyet láttam már. A legtöbb normális értékrendű, a tanulást megbecsülő roma fiatal, súlyosan alul értékeli magát. Valahogy ott vannak a két világ közt, az egyik kilöki, kritizálja, a másik elutasítja, kritizálja. Honnan is maradna bátorsága valamerre nyitni.

Szerintem egy vallásos közösséget keress. Ne szektát, meg ne is nagyon ódivatút. Olyat ami közösségben gondolkodik, rendszeres összejövetelei, közös programjai vannak.

tegnap 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem azért nincsenek kapcsolataid, mert roma vagy. Introvertáltság bőven elég hozzá. Sajnos nekem sincsenek barátaim, pedig nem vagyok egy csendes ember.
tegnap 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Keress társat magadak, aztán legyél jóban az ő baráti társaságával.
tegnap 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!