Mit képzelnek magukról az emberek hogy nem írnak vissza idegeneknek, még normális üzenetekre se?
Figyelt kérdés
ma 14:50
21/30 anonim 

válasza:

Te mit képzelsz magadról, hogy ráírsz idegenekre és még kötelezettséget is szabnál?
23/30 anonim 

válasza:

"mert 99%-a tarhálni, lehúzni vagy téríteni akar"
Pont ez a baj, hogy már ennyire beleivódott az emberekbe. Alapból már én is ezt teszem. És volt, hogy véletlenül pont nem pattintottam le, és csak kérdezni akart valamit, hogy merre van. Másik esetben egy járni alig tudó ember kért meg, hogy elsegíteném-e a kocsiig, mert a szatyorral nem megy neki, 3. esetben meg ember egy még a nem lejárt parkolószelvényét adta oda. Ilyenkor mindig lesül a képemről a bőr, hogy el akartam volna hajtani.
25/30 anonim 

válasza:

Lehet, az az üzenet csak neked tűnik normálisnak
26/30 anonim 

válasza:

Nem csodálom, hogy nem írnak vissza olyan embereknek, akik kéretlenül üzenetekkel zaklatják őket, utána meg még fel vannak háborodva, ha nem jön válasz.
27/30 anonim 

válasza:

Annyira nem használom a messengert, hogy sokszor még az ismerősöknek sem írok vissza nemhogy vadidegeneknek. Boomer vagyok, nagyrészt telefonon szóban kommunikálok.
28/30 anonim 

válasza:

#18:
Egy magyar nyelvtankönyv meglátta a válaszodat és öngyilkos lett.
29/30 anonim 

válasza:

#23:
Az a járni alig tudó ember valószínűleg nem egy szakadt csöves volt, akiről már messziről látszott, hogy folyik róla a retek. Ennyike.
30/30 anonim 

válasza:

29# Ha 99%-ban ilyenek mennek oda hozzád, annak is biztos meg van az oka. "Ennyike".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!