Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyar történelem melyik...

A magyar történelem melyik évszázada esik ki legjobban nektek ismeretek, tudás szempontjából?

Figyelt kérdés
Nekem a 17., az 1600-as évek, bár vannak onnan is ismereteim (Bocskay, Bethlen), de valahogy az maradt ki nekem a legjobban.

tegnap 22:39
A kérdező szavazást indított:
A 11. század (1000-es évek).
A 12. század (1100-as évek).
A 13. század (1200-as évek).
A 14. század (1300-as évek).
A 15. század (1400-as évek).
A 16. század (1500-as évek).
A 17. század (1600-as évek).
A 18. század (1700-as évek).
A 19. század (1800-as évek).
A 20. század (1900-as évek).
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén megmondom, hogy a törit mindig is utáltam. Mondhatnám, hogy mindegyik. De persze azért alapdolgok megvannak. Most az 5.-es fiammal kezdtem el újra tanulni a törit, van egy weboldal amit a töritanár mondott nekik , animációval, komolyan együtt most vele, élvezem. Reálos voltam mindig is (imádtam az egyenleteket :D), de most élvezem végre a törit is vele. Visszagondolva, nem volt jó tanárom aki megszerethette volna velem.
tegnap 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem Nagy Lajos halála (1382) és Hunyadi Mátyás királlyá választása (1458) közötti időszak esett ki nagyon. Szerintem nem is tanultunk róla többet, csak pár mondatot, azért is eshetett ki.
ma 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az összes. Utálom a törit
ma 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!