Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Akita (valamelyest)...

Amerikai Akita (valamelyest) könnyebben tanítható és kezelhető egy Akita-kenhez viszonyítva. Több embertől hallottam, ill. a fajtával foglalkozó videókból ezt szűrtem le én is. Valóban igaz lehet ezen állítás? Vmivel könnyebb - tanítás szempontjából?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan így is nehezebb dolga lehet a gazdinak egy ilyen fajtával (például egy orosz fekete terrierhez viszonyítva), de valóban ezt hallottam tőlük és ténylegesen ez hangzott el fajtával foglalkozó angol nyelvű videókból is, hogy tanítás - majd kezelhetőség - szempontjából egy amerikai akita valamivel könnyebb eset.

De tény, hogy az ilyen és hasonló cikkek után - mind a mai napig - földbe gyökerezik a lábam. Tudom, hogy nehéz, nagyon nehéz eset egy amerikai akita, de, hogy ENNYIRE veszélyes is...? Ez igencsak elgondolkoztat.

[link]

#tanítás #Japán #amerikai akita #következetes nevelés #időzített bomba #Fantasztikus Japán Kultúra És Történelem
okt. 26. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:

A link már máskor is feljött, ennek nem az akitához van inkább köze, hanem a kikötött, elhanyagolt, játékkal és feladatokkal, szocializációval nem fárasztott állat az oka.

A kutyasulinkban több akita van (2 amcsi és 1 japán legalább), jámborak mint a bárány de NAGYON makacsak és nehezen motiválhatók.

okt. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!