Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van három haverom, akik...

Ha van három haverom, akik maguktól sosem keresnek meg, sosem hívnak sehova, akkor nem vagyok fontos személy a számukra?

Figyelt kérdés

Egy új osztályközösségbe kerültem tavaly ősztől, mert sulit váltottam. Itt megismertem a rengeteg emberből három jófej srácot, akiket nagyon jó haverjaimnak tartottam. Az elmúlt hetekben elég sokszor találkozgattak ők hárman külön-külön, amivel önmagában nem is lenne baj, de egyszer nem szóltak, hogy összefuthatnánk, vagy valami, pedig elvileg nagy spanok vagyunk.

Utána rájöttem, hogy igazából magától egyik sem keres, csak ha én rájuk írok, vagy hívom őket. Pár héttel ezelőtt ezt bejátszottam mikor nem mentem suliba betegség miatt 2 hétig, hogy egyiket sem keresem. Amit gondoltam be is jött, le se f@stak, mikor visszatértem a suliba kérdeztek annyit, hogy mi volt bro, és kész.

Mikor én hívom talira bármelyiket, akkor azt a választ kapom, hogy: "lehet", "szerintem megoldhatjuk", megnézem van-e dolgom aznap", stb, aztán úgysincs tali soha, de érdekes nélkülem mindig van tala, és arról beszélnek a suliba.

Nem kedvelnek engem? Finoman jelezték, hogy nem kérnek a társaságomból? Egyszerűen nem tudom megérteni, lehet, hogy ők egy régebb óta összeszokott csapat, csak akkor miért akarják ezt a kamuhaverságot? Én 17 éves vagyok, ők 17, 17 és 18 évesek, mondjuk ez a lényegen nem változtat.

ma 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem érdekled őket. Nézzél más emberek után. Az, hogy elsőre szimpatikusak voltak, nem azt jelenti, hogy pont neked valók.
ma 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!