Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mint ételfutár, sosem jönnek...

Mint ételfutár, sosem jönnek rá, hogy rendszeresen minden kimért becsomagolt adagokból leveszek magamnak 2 evőkanállal, így biztosítva az ebédemet?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 hónapja dolgozom egy helyi kifőzdénél, mint ételfutár.

Minden alkalommal amikor viszem ki az ebédeket a megadott címekre céges autóval, akkor lehúzódom és mindegyikből leveszek 2 evőkanállal, úgy szintén a levesből is.

Mindig úgy jön ki hogy 4-5 adag az egyforma, így összejön abból egy 6-dik adag nekem. Ezt csak úgy tudom megtenni, amikor egy cégbe viszem, ahol 4-5 ember ugyanazt rendeli és persze ha bundázott ételek vannak, mint rántott csirkemell, csirkecomb, ezekhez nem nyúlok, de ha főzelék van, vagy rizses hús, petrezselymes burgonya marhapörkölttel stb. akkor ezekből simán leveszek magamnak és az egész nem tart 5 percnél és már megyek is tovább.

Sosem nem eszem bele egyikbe sem és ügyelek a tisztaságra.

Tudom szemét aljas dolog, de a főnim egy utolsó disznó, ugráltat egész nap, a fizun beszél egy csomót, panaszkodik, hogy mennyi a kiadása, de közben meg dúskál a luxusban, sokszor utazgat.

Nem csak az ebédeket kell kihordanom, de délelőtt az alapanyagokat is nekem kell bevásárolni, pakolgatok egész délelőtt, közben hívogat állandóan a konyhafőnök, siettet, hogy mikor viszem már a konyhára a dolgokat.

Ez a munkahely most átmeneti, közben más jellegű munkát próbálok keríteni, addig itt kínlódok, de legalább a kaja potya.

Eddig még nem jöttek rá, mert szépen elrendezem a kaját és szerencsém hogy nagy adagokat csomagolnak.

26 N vagyok és nem vagyok egy kövér disznó ha azt gondolnátok az 53 kg-al.

tegnapelőtt 19:08
1 2 3
 11/23 Noren1989 ***** válasza:

Beugrós, alkoholista, szerencsejàtékos, qrvapecér, diàkhiteles 😂

Bàrmelyik lehet a sztori szerint.

tegnapelőtt 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

"Ez ugyanúgy megtörténhet a főzésnél, becsomagolásoknál, sőt ott még nagyobb az esélye!"

Ugyanúgy. Persze.

tegnapelőtt 19:49
 13/23 kutyafule4 ***** válasza:
88%
Gondolom azt leszarod, hogy nem a főnöködet károsítod meg te pondró. Ha értenél valamihez nem az lenne a munkád, hogy ebédet szállítasz ki, amiből ráadásul lopsz is, olyan kisstílű ez hogy menten elsírom magam.
tegnapelőtt 19:53
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Nos, engem vevőként elmondhatatlanul qrvára nem érdekel, amit itt rinyálsz. Ha engem meglopsz (mert amit én fizettem ki, azt tőlem lopod, nem az étteremtől), rájövök és még neked mer feljebb állni, ahelyett, hogy elnézést kérsz és aztán kussolsz, az fix, hogy másnaptól munkád nincs ott. Hidd el, az étteremnek fontosabb, hogy ne menjen híre az ilyesminek, mint a picsukád megtartása…:)
tegnapelőtt 20:17
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Kamu, csak szorakoztatja magat a kerdezo :)
tegnapelőtt 20:21
 16/23 Fragments of Fantasy ***** válasza:
96%
Amúgy meg milyen étterem az, ahol a dolgozónak nincs ingyen legalább egy adag napi menü, ha már a menü nagy része úgyis kimegy a kukába.. mivel nyilván van helyi fogyasztás is.. NEM FOG SOHA 100%-ban elfogyni ÉTEL.
tegnapelőtt 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Vagyis lopsz.
tegnapelőtt 20:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért dolgozol ilyen helyen?
tegnapelőtt 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
5 dobozbol 2, 2 kanállal. Az egy macskának is kevés. Ezért kár beleturkálni. Nagyon gusztustalan. Nem hiszem, hogy ne jutna a konyhán egy adag ingyen kaja. Bár az igaz, van olyan bőven, ahol kaja jutna, csak nincs idő megenni. De ilyen helyen nem kell dolgozni. Vesszen a férges rabszolgatarto.
tegnapelőtt 21:07
 20/23 A kérdező kommentje:

Megértem mindenki felháborodását, de senki sem marad éhen, senkit nem nullázok le.

Nem vagyok alkoholista, sem drogos, sem játékautomatás, de most ilyen helyzetben vagyok.

"Itthon" ahol lakom, nincs lehetőségem főzni...

A munkáltató az ebédemet a fizumhoz csatolja, azt mondta abból biztosítsam magamnak, mert ott nem fogok enni, mert nincs arra idő és az idő pénz, mert ebédidő alatt van a legtöbb munkám, de hamarabb mehetek igy haza egy órával.

Bocsii, de nem kérek privátot és nem válaszolok!

tegnapelőtt 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!