Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csak a nőket nyomasztják...

Miért csak a nőket nyomasztják az emberek, hogy legyen gyermekük?

Figyelt kérdés

ma 09:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
12 A férfiak pár százalékának lehet simán gyereke idős korban, nem mindnek. Nagyon soknak meg már fiatalon is nehézkes.
ma 12:52
 22/28 anonim ***** válasza:
52%

Valamiért az élet is így oldotta meg, hogy a férfiaknak még 65 évesen is lehet gyereke.

Valami oka csak van, nem gondolod?

14-es az ok az, hogy a férfiak nem túl sokat tesznek hozzá a szaporodáshoz, utódláshoz. Ha azt mondom, h 90-10% a megoszlás a "meló" tekintetében, akkor azzal még nagyon jóindulatú voltam a hímneműekkel.

ma 15:31
 23/28 anonim ***** válasza:
A férfiak csak egy kis részének lehet 65 évesen gyereke, csak ezeket felfújják és mindenhol példálóznak vele.
ma 15:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem pl. egyetlen férfi felmenőm sem élte meg a 65. életévét sajnos, de ja, nekik lehet gyerekük ennyi idősen is..
ma 15:48
 25/28 anonim ***** válasza:
28%
Mi az hogy "nyomasztják"? Nyílván ha egy nő még hamincon felül is halogatja a gyerekvállalást, ott már felmerülhet a gyanú hogy ki akar bújni a felelősségteljes anyaság alól és esetleg egyáltalán nem akar szülni soha. Teljesen magától értetődő hogy az ilyen nőkkel el kell beszélgetni, ismétlődő jelleggel még időben, és nem akkor amikor már ötvenhez közelít.
ma 16:43
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
25# te eszednél vagy öcsi?
ma 17:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, és állandóan kérdezgetik munkahelyen, hogy miért nincs feleségem, meg gyerekem...
ma 17:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Mindig a nőket piszkálják mindenért, a férfiaknak meg megy a nyalizás, még családon belül is. Én 40 éves vagyok, és már megtanultam senkihez se szólni, azóta érzem igazán jól magam.
ma 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!