A legjobb barátomat valami nagyon nyomasztja, de nem akarja elmondani, hogy mi. Hogyan tudnék mégis segíteni?
Van valami az életében, ami minden lelki problémájának a gyökere, de azt mondta, hogy soha senkinek nem fogja elmondani. Viszont valamilyen módon szeretnék neki segíteni, mert érzem a hangulatán és az egész személyiségén, hogy valami iszonyú terhes neki.
Hogyan tudnám szóra bírni, vagy kicsit megnyitni? Tényleg mindent megosztunk egymással, de ezt a valamit nagyon mélyen elzárta. Igazán nem is kell, hogy a problémát megmondja, mert nem kíváncsiskodni akarok, hanem segíteni neki.
Ha szüksége lenne arra, hogy tudj róla, akkor elmondaná.
Ha meg erölteted, akkor csak azt éred el vele, hogy megszakít veled minden kapcsolatot.
"de azt mondta, hogy soha senkinek nem fogja elmondani."
A senkibe te is beletartozol! Bizony, még neked sem fogja elmondani. Miért kell minden lében kanálként viselkedned?
Én is csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók. Hagyd békén őt ezzel, ne faggasd, ne is hozd szóba ezt a dolgot.
Ha ennyien mondják, talán elgondolkodhatnál rajta, hogy valóban békén kéne hagynod azt a szerencsétlent.
Én nem akarnék magamnak ilyen barátot, mint te, akkor folyamatosan nyaggat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!