Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátomat valami...

A legjobb barátomat valami nagyon nyomasztja, de nem akarja elmondani, hogy mi. Hogyan tudnék mégis segíteni?

Figyelt kérdés

Van valami az életében, ami minden lelki problémájának a gyökere, de azt mondta, hogy soha senkinek nem fogja elmondani. Viszont valamilyen módon szeretnék neki segíteni, mert érzem a hangulatán és az egész személyiségén, hogy valami iszonyú terhes neki.

Hogyan tudnám szóra bírni, vagy kicsit megnyitni? Tényleg mindent megosztunk egymással, de ezt a valamit nagyon mélyen elzárta. Igazán nem is kell, hogy a problémát megmondja, mert nem kíváncsiskodni akarok, hanem segíteni neki.

2021. jan. 31. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha úgy érzi el fogja mondani.
2021. jan. 31. 17:56
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha azt mondja, hogy nem, akkor neked mi nem egyértelmű?! Nem attól fog megnyílni valaki előtted, hogy erőlteted. Sőt, attól inkább jobban bezárkózik. Egy jó barát megérti és felfogja a helyzetet,nem zargatja. Valószínűleg nem is tudnál segíteni rajta, mert ez nem olyan, amit a barátok meg tudnak oldani.
2021. jan. 31. 18:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Huhh mennyi besavanyodott magányos ember van itt. :D Rendesen érzem az áradó rosszindulatot belőletek. Elhiszem, hogy rossz nektek barátok nélkül, de arról nem én tehetek. :D
2021. jan. 31. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Szóval mindenki hülye, csak te vagy helikopter?!
2021. jan. 31. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Szóval ha mindenki egy véleményen van, csak te nem, akkor az azt jelenti, hogy a többiek a hülyék. Értem.

Írjuk azt, hogy nyugodtan kérdezd meg tőle naponta, hogy mi baja van? Akkor jobb lesz és megköszönöd a tippet? lol

2021. jan. 31. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem hagyd rá. Mondd neki, hogy ha szeretné, te meghallgatod, de azt is elfogadod, ha nem szeretné elmondani. Ha nem akarja elmondani, de te segíteni akarsz, akkor kerdezd meg hogyan máshogy segíthetsz.
2021. jan. 31. 19:01
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezö: itt TE leszel az, aki barát nélkül marad, ha nem fogod fel, hogy van, amit valaki NEM AKAR elmondani másnak!

A válaszolók többsége NEM magányos, NEM besavanyodott, NEM barátok nélküli ember, NEM rosszindulatúak, hanem ÖK AZOK, akik NORMÁLISAN állnak a barátaikhoz és tiszteletben tudják tartani azok kívánságait!

2021. jan. 31. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

én is azt tudom írni amit a többiek...azt kellene valahogy megértened, hogy a barátság nem attól barátság, hogy mindent elmondotok egymásnak, hanem attól hogy elfogadjátok és tiszteletben tartjátok egymást..

számomra legalábbis ez a legfontosabb...

még a párom sem tud rólam mindent, és a barátaim még kevesebbet tudnak a kis dolgaimról, problémáimról.

Vannak olyan emberek, akik nem szeretnének mindent megosztani a barátokkal és ezt neked maximálisan tiszteletben kell tartanod.

2021. jan. 31. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
85%
Úristen kérdező.. én rohadjak meg nem vagyok se magányos, se besavanyodott, se semmi amiket az előbb leírtál, sőt, megbántani sem akarlak, de muszáj felvilágosítanom téged, kibeba*ott buta vagy.
2021. jan. 31. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!