A legjobb barátomat valami nagyon nyomasztja, de nem akarja elmondani, hogy mi. Hogyan tudnék mégis segíteni?
Van valami az életében, ami minden lelki problémájának a gyökere, de azt mondta, hogy soha senkinek nem fogja elmondani. Viszont valamilyen módon szeretnék neki segíteni, mert érzem a hangulatán és az egész személyiségén, hogy valami iszonyú terhes neki.
Hogyan tudnám szóra bírni, vagy kicsit megnyitni? Tényleg mindent megosztunk egymással, de ezt a valamit nagyon mélyen elzárta. Igazán nem is kell, hogy a problémát megmondja, mert nem kíváncsiskodni akarok, hanem segíteni neki.
Szóval ha mindenki egy véleményen van, csak te nem, akkor az azt jelenti, hogy a többiek a hülyék. Értem.
Írjuk azt, hogy nyugodtan kérdezd meg tőle naponta, hogy mi baja van? Akkor jobb lesz és megköszönöd a tippet? lol
Kérdezö: itt TE leszel az, aki barát nélkül marad, ha nem fogod fel, hogy van, amit valaki NEM AKAR elmondani másnak!
A válaszolók többsége NEM magányos, NEM besavanyodott, NEM barátok nélküli ember, NEM rosszindulatúak, hanem ÖK AZOK, akik NORMÁLISAN állnak a barátaikhoz és tiszteletben tudják tartani azok kívánságait!
én is azt tudom írni amit a többiek...azt kellene valahogy megértened, hogy a barátság nem attól barátság, hogy mindent elmondotok egymásnak, hanem attól hogy elfogadjátok és tiszteletben tartjátok egymást..
számomra legalábbis ez a legfontosabb...
még a párom sem tud rólam mindent, és a barátaim még kevesebbet tudnak a kis dolgaimról, problémáimról.
Vannak olyan emberek, akik nem szeretnének mindent megosztani a barátokkal és ezt neked maximálisan tiszteletben kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!