Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csak a nőket nyomasztják...

Miért csak a nőket nyomasztják az emberek, hogy legyen gyermekük?

Figyelt kérdés

ma 09:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert a férfiaknak ha még 35-40 évesen nincs gyermeke, még mindig van 10-15 évük arra, hogy lehessen"

Hagyjuk már ezt a batár nagy fszsagot! Mintha csak megcsinalni kéne azt a gyereket. A gyereket nevelni kéne legalább 18eves koraig testi és szellemi erőd teljében és turelmed 1000%osságaban. És nem a férfiak se ernek erre rá hogy majd 60evesen szulessen gyereke

ma 10:30
 12/29 anonim ***** válasza:
6%
11 Az lehet, de ettől még egy férfinek 50-55 évesen simán lehet gyereke. Amíg egy nőnek már a 40-es évei elején is nagyon nehéz a teherbeesés…
ma 10:32
 13/29 anonim ***** válasza:
62%
12# problemaid vannak a szovegertelmezessel?
ma 10:38
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

Valamiért az élet is így oldotta meg, hogy a férfiaknak még 65 évesen is lehet gyereke.

Valami oka csak van, nem gondolod?

ma 10:54
 15/29 anonim válasza:
48%
A kérdésed alapján neked a férfiakkal, vagy a párkapcsolati témakörrel van alapvetően problémád. Amúgy kilépve a korlatoltságból férfiakat a karrierrel az egzisztenciával és természetesen a családdal nyomasztják...
ma 10:55
 16/29 anonim ***** válasza:
71%
Al Pacinonak 80 folott lett gyereke
ma 11:23
 17/29 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy csak a nőket...

De azért gondolom nem kell akadémikusnak lenni hozzá, hogy belásd a nő az alfája és omegája a szaporodásnak. A férfi extrém esetben csak szükséges mellékes rossz.

ma 11:30
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Valamiért az élet is így oldotta meg, hogy a férfiaknak még 65 évesen is lehet gyereke.

Valami oka csak van, nem gondolod?

Persze,az evolúció baromira bebiztosította a szaporodast,az nem azt jelenti hogyha felelősségteljes ember vagy aki szeretne becsulettel felnevelni azt a gyereket, akkor bevallalsz egyet 70evesen. Persze ha csak az a cel hogy szórd a magod és tovább add a kva izgalmas Kovács neved,de szarsz a kolykodre,csinalj nyugodtan gyereket halalig

Mi nők 12-3 eves kortol tudunk teherbe esni attól még normális ember nem él a lehetőséggel hogy leány anya legyen

ma 11:33
 19/29 anonim ***** válasza:
20%

Úgy írsz mintha én lennék a Kovács Pista aki most készül 70 évesen megtermékenyíteni valakit

Én alapból nem 70 éves korról beszéltem, hanem 50-ről.

Egy nőnek 45 éves kora felett meg már konkrétan nem lehet gyereke. Van max egy 2-3% kivétel az egész női állományból....

de már 35 éves kor felett megnő a Rendellenességek veszélyének a száma…Férfiaknál ez nincs.

Amúgy az én apám konkrétan 25 éves volt amikor születtem, és több mint 10 éve nem láttam. Sokra ment vele hogy ilyen fiatalon lett apa

ma 11:39
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

19 Figyelem nem anyázás!

Anyád is sokra ment vele hogy fiatalon lett anya.

ma 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!