Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan áll a pénztárcátok az...

Hogyan áll a pénztárcátok az élelmiszer ár emelkedéssel ? Hozzászokott ?

Figyelt kérdés
Van kedve egyáltalán boltba menni ?

ma 14:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem spóroltam a kaján, 3 gyerek van, mindnek megvannak a preferenciái. Na meg legyen nasi, de azért ne a legegészségtelenebb fajtából(így ugye drágábban jövök ki, mert pl kesut veszek csips helyett). Hihetetlen gyorsan fogy a kaja nálunk. Így, hogy ugyanazokat és ugyanannyit veszek mint korábban, egyre csak azt veszem észre, hogy egyre kevesebbet tudok félre tenni(ha egyáltalán tudok). 4 éve nagyon jónak számított a fizum, azóta nem emelkedett és már épphogy kijövök.
ma 17:34
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

Nemrég majdnem korhazba kerültem alultápláltsággal kiszáradással.

Pedig már kezdtem örülni es boldog lenni hogy nem kell ennem!

Soha nem voltam éhes, nem fájt a gyomrom, képes voltam 1-2 pohár capuccinon meg vitaminokon élni/nap.

Tiszta boldog voltam hogy nem viszi a kaja a pénzt csak a lakber rezsi munkába járási koltség meg tel net hitelek egyebek.

Erre bumm 4-5 napig nem birtam felkelni, majdnem mento kellett.:(

Oda a szép életem amiben már kezdtek kilátásaim lenni hogy talán majd kitörhetek a 8 kerből a putribol a szegénynegyedből.

Es lesz jövőm.

De így meg hogy kötelező enni es ettől függ az ember es elvisz mindenem eleve a lakber rezsi hitelek is es ezen felül a kaja is!, igy már semmi jövőképem sincs.

ma 18:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Érezni,de van kert és többféle jószág.A termény drágább lett,de ennél drágábban is megérte venni.Sokszor süteményt sütünk,édességet ritkán veszünk.Én reggelire legröbbször tojást vagy zabkását eszek.Felvágottat;virslit,zsömlét csak akkor,ha vesz valaki.Két mélyhűtő van tele.Lekvárok,kecsap,szörp házi.De nézem az akciokat,mert sajnálom sokmindenre a pénzt.
ma 20:24
 24/24 anonim ***** válasza:

23N vagyok párom 25F

Két heti élelmiszer vásárlás 50.000 ft Spár

ma 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!