Otthon terem nektek vagy állítotok elő olyan élelmiszert amit nem kell megvenni a boltban ?
Paradicsom, paprika, erőspaprika, alma, körte, cseresznye. Tavaly ültettem kolbásztököt, idén azt elfelejtettem. Újhagymám is van. Meg egyszer próbáltam borsót, de több vele a meló, mint az élvezet. :D
Fűszernövényeim vannak még, így fűszert sem veszek soha, maximum sót.
Lekvárt sem vettem már évek óta, mert mindig csinálok, szeretek is ezekkel bíbelődni.
Boltban nem nagyon szoktam gyümölcsöt vagy zöldséget venni, inkább ha valami kell akkor elmegyek egy "szeddmagad" helyre és összeszedem a szezonális gyümölcsöket.
A tojást azt a munkahelyemen veszem, az egyik irodában a nőnek vannak tyúkjai.
Húst nem nagyon eszünk mert annyira nem vagyunk oda érte, azt havi 1x vagy 2x megveszem a piacon.
Tejet azt nagy mennyiségben fogyasztunk, mert sok kávét iszunk, azt vennem kell sajna.
3
Mennyi cicáid vannak? :) Házban vannak vagy kint laknak?
Itt is, ott is. Van aki bent szeret lenni és szinte majdnem mindig bent van, van olyan is amelyik ritkán jön be, mert jobban érzi magát a kertbe /szabadban. 6-an vannak egyébként összesen.
5
Nekünk 4 cica van, ebből egy kint él.
Sok cicáid vannak. :)
Cicából sose elég :)
Minden színben kellene egy :D
Paradicsom, sóska, petrezselyem, fűszernövények.
Gyümölcsöt egész nyáron nem veszünk, egy csomó féle van. Eper, ribizli, meggy, egres, málna, szeder, kajszi, őszibarack, nyári alma, nyári körte, ringló, szilva, csemegeszőlő. Télálló alma és körte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!