Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van 150 ezer ft-om a 2...

Ha van 150 ezer ft-om a 2 hétre élelmiszerre, akkor biztonságban érezhetem magam?

Figyelt kérdés

Van még egyéb pénzem extra kiadásokra és ha hirtelen kellene valami. De a megtakaritott pénzeimhez nem szivesen nyúlnek...

Tehát 150 ezer ft jó pénz 2 hétre?

okt. 1. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

2 hétig ki lehet belőle jönni kényelmesen.

Én rendelgetni szoktam, de még így sem költök havi 300-at kajára, szóval sima ügy.

okt. 1. 08:51
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Ez csak és kizárólag attól függ, hogy neked mik az igényeid.

Aki csak a Starbucksban kávézik és középkategóriás vagy drága éttermekben étkezik, annak lehet, hogy nem elég. Nekem ez nem két hétre, két hónapra bőven elég, mert magam főzök, nem kávézom, nem iszom energiaitalt és alkoholt sem. Az biztos, hogy ha nekem lenne két hétre 150 ezer forintom, nekem bőségesen elég lenne. (Van is, csak a töredékét költöm el.)

43/N

okt. 1. 08:52
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Osztom a 2-es véleményét. Ez beosztva több embernek is elég, csak nem kéne életképtelennek lenni.
okt. 1. 08:59
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha szétnézel az oldalon, van aki ezt a 2 hetet 20-30 ezerből vagy még kevesebből próbálja kihúzni. A 150 ezer az a szint, hogy a héten legfeljebb nem jön a kertész és a szobalány, mert meg kell húzni a nadrágszíjat. Van akinek a fizetése kevesebb egy hónapra, nemhogy a maradék pénze.
okt. 1. 09:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egészséges étkezéssel és főzéssel 2 hónap.
okt. 1. 09:02
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha azt mondja itt valaki hogy ne érezd ennyivel biztonságban magad, az milyen hatással lesz az ezentúl meghozott döntéseidre?
okt. 1. 09:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tehát kettest erősítem szintén. :-)
okt. 1. 09:03
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 150 ezer forint két hétnél jóval tovább is elég.
okt. 1. 09:03
 9/19 anonim ***** válasza:
20%

Én minden munkanapon rendelek vagy a közeli bisztrókban étkezem, szóval kb 20 nap ebédjére elmegy 100 ezer forint (20*5 ezer).

A többi napon főzök magamnak, így a maradék 10 napra + a reggelikre és vacsorákra még 100 megy el, tehát összesen 200-at költök élelmiszerre. (A vendéglőzéseket nem ide számolom, az inkább szórakozás kategóriába.)

Szóval egy hónap alatt megy el 200k, és úgy hogy abszolút nem spórolok az ételen. Szerintem 150-ből két hét bőségesen hozható még úgy is, hogy az ember nem főz magára.

okt. 1. 09:11
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
De honnan van neked ennyi pénzed? Nyertél a lottón?
okt. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!