Ha van 150 ezer ft-om a 2 hétre élelmiszerre, akkor biztonságban érezhetem magam?
Figyelt kérdés
Van még egyéb pénzem extra kiadásokra és ha hirtelen kellene valami. De a megtakaritott pénzeimhez nem szivesen nyúlnek...
Tehát 150 ezer ft jó pénz 2 hétre?
okt. 1. 08:47
11/19 Katona Dius válasza:
Nekem ez kb a havi kajapénzem úgy, hogy ételallergia miatt bármit nem is ehetek (glutén, tej).
12/19 anonim válasza:
Mi ez a kérdés? Meg te nem e világon vagy? Még a tizenévesek is otthon lakva is valamennyire képben vannak a dolgokkal, hogy mi mennyibe kerül
13/19 anonim válasza:
Nyugi, nekem a harmada van összesen mindenre és kijövök belőle.
14/19 anonim válasza:
1 hónapra is sok ha csak a kaját nézzük
15/19 Katona Dius válasza:
Mondjuk nem értem, miért kell le 0-zni. De oké.
Szerintem hacsak nem valami oltári drága kajákat veszel, akkor két hétre bőven elég kell legyen a 150.
16/19 anonim válasza:
15
Pénzügyek kapcsán mindig mindenki le van pontizva, aki a többség véleményétől kicsit is eltér.
Lásd a 11-es vagy az én 9-es válaszom...
17/19 Katona Dius válasza:
Igen 11 az én voltam, ezért is nem értettem.
Nem fejtettem ki részletesen, de az a lényege, hogy az allergiám miatt nem tudok sok mindent enni (pl pizzát, hambit rendelni), így főzök, ha nem is minden nap, de minden másnap. És így is elég nekem a 150 e kajára havonta.
18/19 anonim válasza:
Ha nem egy "Szumó King" az ember, akkor simán elég, maradnia is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!