Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most annyi pénzed lenne,...

Ha most annyi pénzed lenne, hogy életed végéig nem kellene dolgoznod, és a jelenlegi életszínvonaladon élhetnél tovább, mit tennnél?

Figyelt kérdés

febr. 5. 08:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
45%
Valakik nagyon frusztráltak lehetnek, mert majdnem mindenkit lepontoztak. Ez vajon mire jó nekik?
febr. 5. 10:51
 22/36 anonim ***** válasza:
41%
#21 szerintem nem a válaszok hanem maga a kérdés frusztrálja ezeket akik lepontoznak itt mindenkit mert a kérdező egy számukra elérhetetlen dolgot állít. Azok akik nem hajlandóak tenni azért hogy nekik jobb legyen azok utálják még a gondolatot is hogy lehetne jobb. Mert könnyebb elfogadni a szart és elnyomni azokat az érzéseket alkohollal vagy bármilyen szerrel.
febr. 5. 11:05
 23/36 anonim ***** válasza:
48%
Pont a normális emberek lettek lepontozva, hogy attól még szociálisan és vészhelyzet miatt szükség lenne valamit csinálni. Egy alien-stílusú életművész ember pont a normális embereket nézte alien-nek. Ilyen a GyK, eddig is tudtuk. Bár ennyire ez már gusztustalan.
febr. 5. 11:13
 24/36 anonim ***** válasza:
56%
Nem azért élek, hogy életem végéig dolgozhassak. A munka olyan, mint a sóskafőzelék: ha nincs semmi más kaja, csak ez, éhhalál ellen megeszem. De amúgy meg passzolom.
febr. 5. 11:21
 25/36 anonim ***** válasza:
39%

Én szeretem a munkám, mondhatnám, egyben a hobbim, vagy inkább szenvedélyem is...

Dolgoznék tovább, csak kevesebbet. Napi 2-3 órát (kb. felét, mint most).

febr. 5. 11:24
 26/36 anonim ***** válasza:
53%
Én azt látom, hogy felpontozva az "én többet soha nem dolgoznék" meg "döglenék otthon" válaszok vannak, lepontozva pedig azok, akik azt mondják, dolgoznának tovább, szeretnének fejlődni stb.
febr. 5. 11:33
 27/36 anonim ***** válasza:
52%
Akkor engem is le fognak húzni, mert ha stabilan lenne is elegendő pénzem, valamit akkor is dolgoznék mellette. És nem azért, mert ne lenne életem, hanem, mert szeretem a munkám és hiányozna. És mellette még tanulnék is, mert azt még inkább szeretem.
febr. 5. 11:37
 28/36 anonim ***** válasza:
57%

Van annyi penzem

Lazulgatok, setalgatok, filmeket, nezek, netezek, jatszok

febr. 5. 11:45
 29/36 anonim ***** válasza:
40%
Mindjárt lepontoznak😅
febr. 5. 11:46
 30/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem csinálnék semmit. Ha ezen a szinvonalon élhetnék, akkor nincs értelme befektetni, mert most is kényelmesen elvagyok. Többre nem nagyon vágyom, utazgatni tudok ebből. Dolgozni nem dolgoznék, inkább önképzésekkel tölteném az időm, de csak hobby szinten.
febr. 5. 13:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!