Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen frusztráltak az...

Miért ilyen frusztráltak az emberek mindenhol? Miért nem tudnak alapvető illemet gyakorolni közterületen/bankban/boltban?

Figyelt kérdés

Emberekkel dolgozom két éve, de egyre inkább azt érzem, hogy napról napra rosszabb a helyzet. Rengetegen frusztráltak, bunkók, fölényeskednek, mindenért hibáztatnak, őrjöngenek, ha a jogszabályok szerint járunk el. Tapasztalom banki szférában is, hogy mennyire nem tudnak viselkedni.

Fiatal nő vagy, a férfi kollegáimmal nem gyakran merik ezt a hangnemet megütni. A legproblémásabb réteg a 40-50 közötti férfiak, ők sok mindent megengednek maguknak.

Más is ezt tapasztalja, aki emberekkel dolgozik?

febr. 3. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Ezt tapasztalom én is, egyre jobban el vannak hülyülve az emberek. Szerintem a média az oka, a tv ből folyamatosan csak a szemét árad rájuk. A roma is egyre több, sajnos ők sem egy intellektuális társaság.
febr. 3. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

"Bankokat eleve utálják az emberek."

"Sajnos alapvető a munkakörben, hogy az ügyféllel ritkán találkozol elégedett és boldog állapotában."

Ez nem indok erre. Én is most intéztem ügyet egy nagyon kellemetlen dolog miatt, mégsem voltam bunkó és rúgtam össze a port az ügyintézővel.

Aki paraszt az paraszt, akármekkora problémája van.

febr. 3. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen igazad van.

Ehhez nem is kell olyan munkakörben dolgozni.

Elég ha lemész a Lild-be és bármelyik dolgozó vígan rádborít egy raklap tejet és még én kérek elnézést, hogy útban voltam.

febr. 3. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

13-as, meg amikor leb@ssza eléd a ládákat, dobozokat úgy hogy infarktust kapsz!

Nyilván ez a célja! :)

febr. 3. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Turizmus-vendéglátás terén is elég hasonlókat tapasztaltam.
febr. 3. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15 éve egy arrogáns, pöffeszkedő alak uralkodik Magyarországon, persze, hogy átszüremlik ez.
febr. 4. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!