Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért látom úgy hogy a gyerekk...

Miért látom úgy hogy a gyerekkor jobb mint a felnőttkor?

Figyelt kérdés

A felnőtteknél ott a gyerekvállalás ami rengeteg kínlódással jár. De ott a munkahely is ami napi 8 óra utána már nem sok mindent lehet csinálni. Ráadásul a felnőttek számára gyors az idő múlása. Így nagyon gyorsan el tud mellettünk menni az évek.

Míg gyerekkorban szinte bármit lehet, nincs felelősség. Sok a szabadidő. Könnyebb a barátkozás. Az idő számukra nagyon lassan telik. Színesebbnek látják a világot.

Mit gondoltok?

ma 07:18
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
47%

15-ös, a te szótáradból ki van tépve az m betűs lap, ahol a munkahelyváltás szó szerepel?

Azt nem tudhatod, hogy a legtöbb munkahely mérgező, mert nem dolgoztál a legtöbb munkahelyen. Konkrétan évek óta ugyanott dolgozol. Sőt, külföldre is lehet menni, jobban kijön a bérből a villanyszámla.

ma 11:02
 22/46 anonim ***** válasza:
27%
Voltam jópár munkahelyen, mindenhol ez ment. Én ettől a legyünk pozitívak minden áron mentalitástól kapok frászt. Hogy mindig mosolyogni kell, akkor is, ha "ég a ház". Ez az akkor is mosolygok, ha bunkóznak, vagy ordibálnak veled, ez nem őszinte mosolygás, hanem inkább erőltetett vicsorgás. Ez a fos is Amerikából jött, mint a legtöbb ilyen dolog. Légy sikeres, mert csak az számít, taposs el mindenkit, aki a sikered útjában áll. Légy boldog mindig, mosolyogj! Ezt a nárcisztikus coachok, sikertrénerek, önbizalomnövelő guruk adják elő. Szemfényvesztés. És Amerikából indult. Hogy semmi nem számít, csak a siker. És mindent ennek kell beáldozni.
ma 11:07
 23/46 anonim ***** válasza:
És mit ér az egész, hogyha a végén úgyis boldogtalan leszel, és úgy is halsz meg? Semmit.
ma 11:09
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem az én felfogásommal van baj, hanem az egész rendszerrel. És azokkal, akik működtetik azt. Egy nagy összeomlás lesz egyszer ennek a vége, hálistennek én azt már nem érem meg. Gazdasági válságok, háborúk, éhínségek, vírusok stb.. Őszintén, én ünnepelni fogok, hogyha ez az egész rendszer egy nap összeomlik, és maga alá temet mindenkit. Megérdemelnék.
ma 11:14
 25/46 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 11 órakor írt válasz adója!

Nem egyértelmű, hogy inkább az érzelmi ellenállásod, vagy az kognitív képességeid hiányossága az, ami megakadályozza az információfeldolgozást? Mindkettőre írsz példát.

Nem, nincs elég tapasztalatod a magyar munkahelyek megítéléséhez. Nem, amit eddig láttál/tapasztaltál a munkavállalói létből, az borzasztó kevés. Ne extrapoláld a minimális tapasztalataid, mert csak hülyét csinálsz magadból. (És ha Mo.-n olyan vacak lenne az élet, miért nem váltasz országot?)

"Persze biztos vannak kivételek" A legfontosabb kivételeket, az önirányítókat, a saját életükért felelősséget vállalókat, az életükkel valamit kezdeni akaróakat kihagytad. Miért is? Mert nem erősítené a prekoncepciódat..?

"Te vagy azért ellenkezel ennyire, mert anyu-apu mindent aládtolt," és "vagy neked is szar munkahelyed van, csak nem akarod beismerni." Sem-sem. Én az vagyok, aki ötven pluszosan is tudott tanulni, váltani, jobb életet mókolni magamnak.

"Keep smiling, toxikus pozitivitás, tagadjuk le a rosszat, az nincs is, nem létezik..." Hát, nem lennék szívesen az elmédben. Elég sötét, kilátástalan, reménytelen egy hely. Elég jó ez neked így?

ma 11:18
 26/46 anonim ***** válasza:
47%
Szó nincs a mindenáronról, 22-es, te szándékosan ferdítesz. Ha valaki mindenáron, az pont te vagy, csak épp mindenáron negatív. Senki nem mondja a rosszra, hogy jó, és hogy mosolyogva kell örülni neki, hanem azt mondjuk, hogy meg kell változtatni, ki kell lépni. Csak te nem fogod, mert bele vagy ragadva 'mindenhol szar' önámítással, és közben szenvedsz.Ez a te döntésed, nem a külvilágé.
ma 11:19
 27/46 anonim ***** válasza:
0%
26# Egy fecske nem csinál nyarat. Én hiába akarnék változást, a többség nem akar. Ez a rendszer egy fos. Az emberek többsége meg gyarló. Ezt is megtapasztaltam már. Akkor inkább vesszen minden.
ma 11:21
 28/46 anonim ***** válasza:
49%

"Én hiába akarnék változást, a többség nem akar." Már megint hárítasz. Senki nm kívánja tőled (és a képességeidet ismerve nem is várhatja el tőled), hogy a rendszert megváltoztasd. Arra próbálják felhívni (lássuk be, kevés sikerrel) a válaszadók a figyelmedet, hogy:

-a rendszer egészét okolni saját bénáskodásodért nemcsak infantlis, de már-már mentálisan beteg szintet érte el a buksi fejedben,

-a rendszer egésze a te személyes, egyéni jóllétedért nem felelős.

Megértem, hogy a szabadságod visszaszerezni számodra elképzelhetetlen, ui. ahhoz felelősséget kéne vállalnod magadért. Mi alapján döntöttél amellett, h retardált maradsz?

ma 11:31
 29/46 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem maga a rendszer, illetve a többi ember teszi mentális beteggé a másikat. Szerintem az a furcsa, aki nem bolondul meg ettől az egésztől. Ez az egész halmozódik, és az idő múlásával az ember egyre nehezebben viseli a primitív bunkókat. Te egy burokban élsz, fogalmad sincs semmiről. Vagy csak provokálni akarsz. További kellemes valóságtagadást. Ui: Ha olyan jó életed van, akkor miért Gyakorin kommentháborúzol velem?
ma 11:39
 30/46 anonim ***** válasza:
28# Az életben mindenkit érnek sérelmek. Ezt tudom. Engem túl sok ért. Nem vagyok jól. Te lehet szerencsés vagy, és téged nem. Vagy nem mutatod ki. Lehet fejlettebb vagy érzelmileg. Lehet te sem ítélkeznél felettem, ha bejárnád az utat, amit én bejártam. További szép napot neked.
ma 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!