Miért látom úgy hogy a gyerekkor jobb mint a felnőttkor?
A felnőtteknél ott a gyerekvállalás ami rengeteg kínlódással jár. De ott a munkahely is ami napi 8 óra utána már nem sok mindent lehet csinálni. Ráadásul a felnőttek számára gyors az idő múlása. Így nagyon gyorsan el tud mellettünk menni az évek.
Míg gyerekkorban szinte bármit lehet, nincs felelősség. Sok a szabadidő. Könnyebb a barátkozás. Az idő számukra nagyon lassan telik. Színesebbnek látják a világot.
Mit gondoltok?
15-ös, a te szótáradból ki van tépve az m betűs lap, ahol a munkahelyváltás szó szerepel?
Azt nem tudhatod, hogy a legtöbb munkahely mérgező, mert nem dolgoztál a legtöbb munkahelyen. Konkrétan évek óta ugyanott dolgozol. Sőt, külföldre is lehet menni, jobban kijön a bérből a villanyszámla.
Kedves 11 órakor írt válasz adója!
Nem egyértelmű, hogy inkább az érzelmi ellenállásod, vagy az kognitív képességeid hiányossága az, ami megakadályozza az információfeldolgozást? Mindkettőre írsz példát.
Nem, nincs elég tapasztalatod a magyar munkahelyek megítéléséhez. Nem, amit eddig láttál/tapasztaltál a munkavállalói létből, az borzasztó kevés. Ne extrapoláld a minimális tapasztalataid, mert csak hülyét csinálsz magadból. (És ha Mo.-n olyan vacak lenne az élet, miért nem váltasz országot?)
"Persze biztos vannak kivételek" A legfontosabb kivételeket, az önirányítókat, a saját életükért felelősséget vállalókat, az életükkel valamit kezdeni akaróakat kihagytad. Miért is? Mert nem erősítené a prekoncepciódat..?
"Te vagy azért ellenkezel ennyire, mert anyu-apu mindent aládtolt," és "vagy neked is szar munkahelyed van, csak nem akarod beismerni." Sem-sem. Én az vagyok, aki ötven pluszosan is tudott tanulni, váltani, jobb életet mókolni magamnak.
"Keep smiling, toxikus pozitivitás, tagadjuk le a rosszat, az nincs is, nem létezik..." Hát, nem lennék szívesen az elmédben. Elég sötét, kilátástalan, reménytelen egy hely. Elég jó ez neked így?
"Én hiába akarnék változást, a többség nem akar." Már megint hárítasz. Senki nm kívánja tőled (és a képességeidet ismerve nem is várhatja el tőled), hogy a rendszert megváltoztasd. Arra próbálják felhívni (lássuk be, kevés sikerrel) a válaszadók a figyelmedet, hogy:
-a rendszer egészét okolni saját bénáskodásodért nemcsak infantlis, de már-már mentálisan beteg szintet érte el a buksi fejedben,
-a rendszer egésze a te személyes, egyéni jóllétedért nem felelős.
Megértem, hogy a szabadságod visszaszerezni számodra elképzelhetetlen, ui. ahhoz felelősséget kéne vállalnod magadért. Mi alapján döntöttél amellett, h retardált maradsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!