Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltöttök olvasással?

Mennyi időt töltöttök olvasással?

Figyelt kérdés
febr. 1. 23:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

És ki milyen könyvet olvass?

Én most olvasom a Gyilkosság az Orient Expresszen, nagyon tetszik :)

febr. 2. 12:23
 12/18 Metionin ***** válasza:

#11. Igazából mindent ami érdekel vagy megtetszik. Csak a romantikus könyveket nem szeretem és a kiszámítható, egysíkú krimiket. Gyűjteményem van Stephen King, R.A. Salvatore, Tolkien, Poe, Lovecraft könyvekből de könyvtárból kiolvastam rengeteg külföldi és magyar klasszikust is.

Most épp egy Forgotten Realms-es sorozatot olvasok újra, az 5. könyvnél tartok a hatból, utána várakozik egy karácsonyra kapott S. King és egy ismeretterjesztő könyv.

febr. 2. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából egy órát olvasok elalvás előtt közvetlenül. Ha nagyon belelendülök és következő nap nem kell korán kelnem, akár 3-4 óra is elröppen olvasással.

Jelenleg Stephanie Garber "Volt egyszer egy összetört szív" című könyvét, imádom.

febr. 2. 13:39
 14/18 A kérdező kommentje:

12-es milyen Stephen Kinget olvasol?

Én is imádom öt :)

febr. 2. 18:39
 15/18 Metionin ***** válasza:
#14. A "Csak sötéten szereted" címűt kaptam most meg de még nem kezdtem el. Amúgy a legtöbb művét olvastam, csak a Setét torony sorozatot nem fejeztem be, az annyira nem tetszett.
febr. 2. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
5. Olyat kell olvasni ami érdekel, akkor megszereted. Sajna pont a kötelezőkkel rontják el a tanárok az olvasás szeretetét.
febr. 3. 04:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is imádom Stephen King-et! De filmben is jó!
febr. 3. 04:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Dan Millman: A békés harcos útja; Szókratész utazásai nagyon cool!
febr. 3. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!