Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki elvonul egy hosszabb...

Aki elvonul egy hosszabb periódusra az életében és csak olvasással és tanulással foglalkozik, az mit tapasztal?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én rá vagyok szokva az olvasásra. Arra, hogy mindig történeteket képzeljek el. Pár napot ki bírok olvasás nélkül, de ha egy hétig nem olvasok, már nagyon hiányzik. Idén már 70 könyvet olvastam el.
2017. máj. 25. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
könnyebb utána kimozdulni. átalakul a gondolkodása az embernek, egészségesebb lesz.
2017. máj. 25. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem megváltás lenne. Szeretek olvasni, de évek óta csak gyűlnek az elolvasatlan könyvek. Egyszerűen nincs időm rá és teljesen leszív az egyetem, ahol felesleges dolgokat tanulok. Sokkal boldogabb lennék, ha saját magamtól tanulhatnék és olvashatnék.
2017. máj. 26. 02:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó dolog. Nem akarom ecsetelni, mert annak, aki nem tapasztalta még meg, felesleges.
2017. máj. 26. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek ecseteld!
2017. máj. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!