Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok így vásárolni?

Szoktatok így vásárolni?

Figyelt kérdés

Én már a pénztár után, az elpakolóhelyen félreállva kibontom a felesleges csomagolásból, amit csak ki tudok bontani, ott helyben kidobom a kukába, és tényleg csak az árut hozom el.

Nem az vagyok, aki a banánt is meghámozza fizetés előtt, hogy kevesebbet fizessen, azért azt nem.

De pl. a Rossmannban az üveges fürdőolajat kiveszem a felesleges dobozából, amibe még plusszban becsomagolták.

Vagy a dobozos alutasakos macskakajákat is kiveszem a dobozból, kevesebb helyet foglal a táskámban és itthon is.

Vagy bármelyik boltban kivitelezhető ez, pl papírboltban is vittem már haza ceruzakészletet a doboza nélkül, csak a ceruzákat.

Ha nem így csináljátok, gondoltatok már erre?

febr. 1. 15:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Dehogy csinálok ilyet, mégis mi a bánat értelme van?

Amikor fizetsz a kasszánál el kell pakolnod, mert ott van mögötted a következő vevő. Utána megállsz a tesco soron, lekuporodsz a padra egy megfáradt nyugdíjas mellé, elkezded kipakolni a cuccokat, majd bontogatod és pakolod el újra? A cosmagolóanyag meg megy a kommunálisba?

Fel se tudom sorolni mennyi szempontból hülyeség az egész.

febr. 1. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Mert itt mindenki autóval jár bevásárolni... Én pl. biciklivel járok, és egyszer-egyszer előfordult már, hogy kivettem valamit a dobozából, mert így jobban elfér a hátizsákba vagy a csomagtartóra.
febr. 2. 19:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Néha igen - attól függően, mi a praktikusabb és mennyire sietek. Akkor szoktam leginkább, ha túl sok helyet foglalna az adott termék 600 kiló csomagolással.
febr. 4. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!