Szoktatok így vásárolni?
Én már a pénztár után, az elpakolóhelyen félreállva kibontom a felesleges csomagolásból, amit csak ki tudok bontani, ott helyben kidobom a kukába, és tényleg csak az árut hozom el.
Nem az vagyok, aki a banánt is meghámozza fizetés előtt, hogy kevesebbet fizessen, azért azt nem.
De pl. a Rossmannban az üveges fürdőolajat kiveszem a felesleges dobozából, amibe még plusszban becsomagolták.
Vagy a dobozos alutasakos macskakajákat is kiveszem a dobozból, kevesebb helyet foglal a táskámban és itthon is.
Vagy bármelyik boltban kivitelezhető ez, pl papírboltban is vittem már haza ceruzakészletet a doboza nélkül, csak a ceruzákat.
Ha nem így csináljátok, gondoltatok már erre?

Dehogy csinálok ilyet, mégis mi a bánat értelme van?
Amikor fizetsz a kasszánál el kell pakolnod, mert ott van mögötted a következő vevő. Utána megállsz a tesco soron, lekuporodsz a padra egy megfáradt nyugdíjas mellé, elkezded kipakolni a cuccokat, majd bontogatod és pakolod el újra? A cosmagolóanyag meg megy a kommunálisba?
Fel se tudom sorolni mennyi szempontból hülyeség az egész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!