Szoktatok így vásárolni?
Én már a pénztár után, az elpakolóhelyen félreállva kibontom a felesleges csomagolásból, amit csak ki tudok bontani, ott helyben kidobom a kukába, és tényleg csak az árut hozom el.
Nem az vagyok, aki a banánt is meghámozza fizetés előtt, hogy kevesebbet fizessen, azért azt nem.
De pl. a Rossmannban az üveges fürdőolajat kiveszem a felesleges dobozából, amibe még plusszban becsomagolták.
Vagy a dobozos alutasakos macskakajákat is kiveszem a dobozból, kevesebb helyet foglal a táskámban és itthon is.
Vagy bármelyik boltban kivitelezhető ez, pl papírboltban is vittem már haza ceruzakészletet a doboza nélkül, csak a ceruzákat.
Ha nem így csináljátok, gondoltatok már erre?

Nem hangzik praktikusnak. Pl tegnap vettem a Pennyben 3 doboz fogkrémet, ami úgy akciós hogy a 3 doboz össze van csomagolva egy celofannal. Most a végén álltam volna neki lefejteni a celofant majd egyesevel kiszedni a fogkrémeket hogy eldobhassam a 3 dobozkat? Szerintem ehhez kissé flúgosnak kell lenni.
Egy ehhez hasonló jut eszembe, a Deichmannban ha veszek cipőt néha megkérdezem hogy a dobozát ott hagyhatom-e mert könnyebb lenne nélküle csak bedobni a szatyorba és úgy vinni, jóval kevesebb helyet foglal. De nem szokták megengedni..

13-as! Nem ezt mondtam! És ezt te is tudod!
Csak adtál egy jól hangzó f@sz választ az 5 perc hírnévért és a zöld pontozásért!
Fürdősó meg alutasakos macskakaja neked az a kategória, amikor moslékot csinálunk a vásárolt kajából?
Odaírtam, hogy AMIT LEHET!
De most jobb, hogy szerepeltél egy kicsit végre?
Elnézést! Nem a 13-asnak, hanem a 12-esnek szól a 20:02-es, 16-os számú kommentem.
Szóval 12-es!!
15-ös: vettem hozzá tolltartót is (amúgy is vettem volna), és akkor már összerakva, elkészítve vittem haza, azaz beletettem a tolltartóba őket.
Soha nem firkáltatom össze a táskám belsejét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!