Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy kívánságotok...

Ha lenne egy kívánságotok amit csak egy másik embertől kaphatnátok meg(pl.: egy dicséret a főnöktől, egy kis szeretet az apádtól, egy ölelés egy baráttól, egy szó egy szülődtől amire mindig is vágyjtál, egy mondat a szerelmedtő). Mi lenne az?

Figyelt kérdés
jan. 31. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nincs ilyen kívánságom egy embertől sem.
jan. 31. 23:02
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Egyetemista vagyok, most lett vége a vizsgaidőszaknak. Azt várom már nagyon, hogy a rektor (vagy dékán vagy akárki) azzal fogjon kezet velem, hogy "gratulálok, kolléga", miközben átnyújtja a diplomámat.
jan. 31. 23:03
 13/19 Katona Dius ***** válasza:
76%

Mivel a szeretteimmel jó akapcsolatom, és megkapom tőlük azt a szeretetet, amire igényem van, így ilyen téren nem vágyom többre, elégedett vagyok.

A pénz az mindig jól jön.

Ami még kívánság lenne, és nincsköze a mocskos anyagiakhoz...

Szeretnénk a férjemmel gyermeket, de évek óta nem jön össze. Most kezdjük majd a kivizsgálásokat, abban reménykedek, valami kis piszlicsáré akármi akadályozza a dolgot és megússzuk a lombikozást. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs vele, de annyi embertől hallottam, hogy mennyire megterhelő mentálisan, pláne, ha nem sikerül elsőre, hanem újra és újra menni kell a beültetésre, hogy inkább kihagynám ezt a tapasztalást. Szóval igen, egy spontán terhességet elfogadnék.

jan. 31. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog gyógyulni a gyermeked.
jan. 31. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Szervezzük már be a barátnőd is:)
febr. 1. 03:51
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Csak olvastam a kérdést, nem kattintottam rá és az első ami beugrott, hogy Mészáros vagyona :D Aztán megnyitottam és láttam, hogy már az első lecsapta a labdát.

Amúgy ebből a gondolkodásból szerintem nem feltétlen következik az, hogy egy szerettünk nem fontos nekünk, vagy végtelenül felszínesek lennénk. Az is egy megoldás, hogy minden másunk megvan vagy úgy érezzük, hogy meg tudjuk teremteni és már csak a pénz hiányzik az életünkből.

febr. 1. 07:06
 17/19 anonim ***** válasza:
a szerelmemtől azt, hogy ő sem tudott elfelejteni az elmúlt 4 évben
febr. 1. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez csak pénz,egy idő után semmi értelme.

Újrakezdést mindenkinek.

febr. 1. 11:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Főnöktől +100% fizetésemelés
febr. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!