Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más nő is átélt ghostingolást...

Más nő is átélt ghostingolást társkeresőn?

Figyelt kérdés
Átlagos kinézetű nőként nagyobb sikerem van élőben a férfiak körében mint interneten. Neten annyi a ghostingolás stb. élőben meg sokan odajönnek hozzám. Vagy ha el is megyek egy eseményre flörtölnek velem, amíg neten szörnyű nehéz ismerkednem. Vékony testalkatú vagyok (165 centi, 50 kiló tehát nem hiszem h ezzel lenne probléma), fekete hajam van és fekete szemem. Asszisztensként dolgozok, egyetemet is végeztem. 25 éves vagyok. Természetem sem gáz szerintem. Sokat mosolygok, igyekszem kedves és figyelmes lenni mindenkivel, céltudatos is vagyok.
jan. 28. 08:23
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kicsit tönkreteszi az amúgy egészséges önbizalmam az online ismerkedés.
jan. 28. 08:24
 2/15 KataCoach ***** válasza:
100%
Mi a gond az élőben ismerkedéssel, ha sokan odamennek hozzád?
jan. 28. 08:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem ghostingoltak társkeren több napi beszélgetés után. Nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget.
jan. 28. 08:37
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kb mindenkivel előfordul a ghosting
jan. 28. 08:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, lehet írásban teljesen mást mutatsz mint amilyen élőben vagy, vagy a képeid olyanok, hogy nem fogod meg velük a kívánt réteget. Meg persze az is megeshet, hogy találnak valaki mást, és mivel gyávák, nem írják le hogy mi van, inkább csak eltűnnek.
jan. 28. 08:49
 6/15 anonim válasza:
24%
Hidd el,amelyik pasi ghostingol annak tuti van barátnője vagy asszonya,vagy öreg,vagy lúzer,de én az elsőre tippelek. Mikor kiszórakozta magát esetleg recskázott is akkor utána elgondolkodik,hogy a biztosat nem fogja lecserélni a talánra. Ilyenek a pasik. Ezen kívül a pasik nagyon nagy része nem válogat,lehet bármilyen a csaj(öreg,fiatal, sovány ,fagadt,fekete,fehér,stb) simán megnyomják ha hagyja magát,a pasi lehet foglalt is vagy szingli is.
jan. 28. 08:56
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
6 vagy egyszerűen talált jobbat
jan. 28. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez bait post? Mindenki ghostol mindenkit társkeresőn.
jan. 28. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

8

Itt a Gyakorin mindenki epilepsziás rohamot kap attól, ha egy-két beszélgetés után ghostolják, aztán feljönnek ide, és egymást hergelik.

Egy kellemetlen és udvariatlan gesztusból világi melodrámát csapnak, ahelyett, hogy simán tudomásul vennék.

És ezt úgy mondom, hogy engem is ghostingolt olyan pasi, aki tetszett is, kedveltem is, és szerettem volna jobban megismerni.

Jól esett? Nem.

Túlléptem rajta két nap alatt? Igen.

jan. 28. 09:05
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Én is ezt tapasztaltam, neten csak akkor foglalkoznak veled, ha szétfilterezett/szexi képeket teszel fel. Átlagos hétköznapi képekkel le se szarnak. Nekem amíg ilyen képeim voltak kint, csak tök ronda pasik hívtak randira, mikor élőben meg full jó pasiknak szoktam tetszeni (vékony, kondizós, szép nő vagyok). Amint filtert tettem a képemre meg rövidnacis popsisokat tettem ki, egyből lett izmos jóképű barátom netről. Sajnos ez van…
jan. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!