Volt, hogy nagyot csalódtál egy állatodban, emiatt totál kiakadtál az összesre?
Macskáról van szó nálam, egész pontosan a kandúrokról.
Rendben van, hogy állatok, és emiatt nem lehet elítélni őket, de ez....
Kiakasztott.
Igen, nem túl jellemzőek a kedves cicás mémek. :D
Jófejek a cicák, csak ez a szaporodás....
Mondjuk nem csak cicusoknál van ez más állatoknál is...
Meg ahogy írtad az emberek sem tudnak uralkodni magukon akiknek elméletileg több a sütni valójuk..
Mindig is kutyás voltam, volt kutyánk, ami majdnem leszakította a kezem, mert ráharapott, olyan, ami mindig megszökött, és felásta a fél falut a nőstény kutyák után.
Bár olyat is láttam, hogy több kutya szétszed egy macskát. :(
Lakótelepen laktam még akkor, ablakból láttam. :(
Pont az én galamb lelkemnek kell látni ezeket.
A lány cicára is kiakadtál ezért?
Sok szemszögből meg lehet vizsgálni a dolgot (a kifejezetten kan állatokra jellemző viselkedés miatt nem kell minden állatot utálni, vagy hogy mennyiben felelősek az emberek ezért - pl ha ivartalanítanák a saját állataikat, akkor nem történne ilyen + nem szaporodnának a kóborok sem) de összességében nem éri meg az állatokat okolni.
Nekem volt egy cicám megszökött és nagyon hiányzik nagyon megszerettem és most olyan jó lenne ha még itt lenne.
Remélem azért boldog ott ahol most van, de azért szeretném ha itt lenne
#18:
Most ugyanazt minek kellett leírnod még 1x? 🙄
#19:
Talán mondjuk jobban kéne vigyáznod az állataidra, és akkor nem lenne sírás-rívás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!