A páromat meghivta az egyik ISMERŐSE szülinapi buliba. És mondta neki hogy vigyen engem is.
Nos.. Én nem is találkoztam még vele vagy bárkivel aki ott lesz. Szerintetek, elmenjek így egyáltalán? A párom azt akarja, hogy menjek, de én nem igazán szeretnék, mert ez így elég kellemetlen ismeretlenűl megjeleni valaki szülinapi bulijan.
jan. 25. 07:43
1/10 anonim válasza:
Mi lenne kellemetlen? Őszintén leírnád, hogy miért félsz az emberektől?
jan. 25. 07:54
2/10 anonim válasza:
Nem mennék el,ha kellemetlen.Ennyi.
jan. 25. 07:56
3/10 anonim válasza:
2 vagyok.Volt egy kérdés,és a részemről van egy válasz a kérdésre,nem nagyon értem a lepontozást,és hogy mi lenne a hasznos válasz.
De hát a GYK mindig is erről szólt.
jan. 25. 08:23
4/10 anonim válasza:
Én nem mennék. A saját születésnapomat sem ünneplem, nemhogy random ismeretlen emberekét.
jan. 25. 08:39
5/10 anonim válasza:
Nem mennék. Amúgy is gondolom csak piálnak, idétlenkednek. Nem szeretem a részegek latványát.
jan. 25. 08:44
6/10 anonim válasza:
Ha vágynék vmi szulinapi zsúrra bulira vagy ilyen jellegű progira, akkor mennék fuggetlenul attol kit ismerek kiket nem, meg a pasim barátai akarkijei ugyis ismeretlenek kezdetben mindig, ha meg nem vagyok bulis ivos drogos fuves vagy ki tudja milyen partys akkor meg nem
jan. 25. 10:40
7/10 anonim válasza:
En pl amiket szivesen kihasznek az a családi rokoni bemutatas mikor komolyan kell beszelgetni meg nem is erdekelnek engem szülők meg ilyenek.
jan. 25. 10:40
8/10 anonim válasza:
*kihagynék
jan. 25. 10:42
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy elmennék rá. Van rá esély, hogy megismersz ott valakit, akivel akár még kedvesebb ismerősi kapcsolat, vagy akár barátság is kialakulhat.
Viszont függ attól, konkrétan mi lesz/lenne a buliban. Ha csak piálás, sztorizgatás, akkor valószínűleg inkább otthon maradnék, viszont ha társasozás, vagy hasonló lenne, akkor szívesen mennék.
jan. 25. 12:08
10/10 anonim válasza:
Nyilván az ünnepelt hívott meg, szóval felesleges parázni. De ha nem akarsz, ne menj és kész. Nem vagytok összenőve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!