Te mennél vagy nem? Mit tennél a helyembe? SOS.
Van egy lehetőség a suliba,hogy a jó tanulók 3 hetet Portugáliában vagy Spanyolországban tölthetnek teljesen ingyen még költő pénzt is kapni.Tavaly nem jelentkeztem mert az utolsó héten mikor lehetet jelentkezni kaptam tengerimalacokat és már nagyon régóta szerettem volna így nem jelentkeztem sajnos.Idén lesz az utolsó lehetőség,hogy jelentkezzek.Nagyon szeretnék, de van némi gond.
Van 4 kutyánk 6 cicánk 2 t.malac,2 nyuszi és 4 papagáj.Nem tudom mi lenne velük.Apa mindennap megetetné őket és foglalkozna velük,de kitakarítva nem lennének.Nem szívesen hagyom őket így,de ezt még megbeszélem a szüleimmel.Van egy ikertesóm aki is ez miatt gondolkodik ezen,hogy jöjjön vagy ne.Őt nem érdekli ez a szakma így nem szívesen jönne.Ha ő maradna minden jó lenne mert eggyütt gondozzuk az állatokat.Ha jönne akkor a szüleimen múlik minden.
Te el mennél a helyembe vagy nem?
Egyébként bekerülnék a csapatba akik mennek, mert tavaly is került be olyan akinek volt hármasa nekem csak egy négyesem lett.
Nagyon megbántam,hogy tavaly nem jelentkeztem.
Hogy érted azt,hogy hány személyiségem van?
Ma este beszélek velük
Menny, nem mindenkinek van ilyen lehetsége, ki kell használni és élni kell az életet, én biztos hogy mennék, így is el fogok jutni ezekbe az országokba csak nem biztos hogy ingyen.
Egyszer élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!