Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-nagyon-nagyon kell pisilnetek, de nincs lehetőségetek elmenni?
Milyen testérzeteitek vannak, mit csináltok? Fáj, ég, csíp? Hol érzitek ezeket, a hólyagban, vagy nemiszervben? Leültök, leguggoltok, szorítjátok, lépegettek?
egy kíváncsi lány:D

7#
Pontosan így van ez, jól leírtad 😅

Én shy bladder szindrómál élek, tehát nem tudok idegen helyen pisilni.
Borzalmasan tud fájni, volt már hogy, 20 órán keresztül nem tudtam pisilni, de olyan is, hogy rövidebb ideig, de felfáztam, és rengeteg pisi került a hólyagba, hogy már a veséid is fájnak.
Idővel szédülés, hányinger, pánikroham, halálfélelem.
De ezt olyan nem érti, aki még nem élte át.
Állítólag 8 dl-t bír el a hólyag, de bennem már ettől több is volt.

Én több hímet láttam hogy nagyon kell pisilniük. Nem kérdeztem meg hogy mit éreztek alatta, ezért csak azt tudom leírni hogy mit csináltak.
Az egyik leguggolt, a két lába közé tette a kezeit és fel-le rugózott, de nagyon furán, olyan volt mintha ugrálna.
A másik ült és kicsit hintázott előre-hátra, megint ült nyugodtan, megint hintázott előre-hátra.
Meg volt egy barátom aki nálunk aludt és nagyon kellett pisilnie de foglalt volt a wc nagyon hosszú időre. És beszélgettünk amíg várt és az ágyon ültünk és azzal szórakoztam hogy néha megjegyeztem neki hogy már nagyon kellhet pisilned, mert ilyenkor kétrét görnyedt és nagyon vicces arcot vágott. :D

14
"És beszélgettünk amíg várt és az ágyon ültünk és azzal szórakoztam hogy néha megjegyeztem neki hogy már nagyon kellhet pisilned, mert ilyenkor kétrét görnyedt és nagyon vicces arcot vágott. :D"
Hát még az milyen vicces lett volna ha a többedik ilyen megjegyzésedre;ott helyben előkapja a slagot.Aztán kiengedi magából a fölösleget..

Buszsofőr vagyok, vannak olykor necces helyzetek 😀
Szorítom, olykor kevés sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!