Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-n...

Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-nagyon-nagyon kell pisilnetek, de nincs lehetőségetek elmenni?

Figyelt kérdés

Milyen testérzeteitek vannak, mit csináltok? Fáj, ég, csíp? Hol érzitek ezeket, a hólyagban, vagy nemiszervben? Leültök, leguggoltok, szorítjátok, lépegettek?

egy kíváncsi lány:D

jan. 20. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem egyszer egy pasi azt mondta hogy nagyon elzsibbadt a banánja, annyira kellett neki már csurgatnia.
jan. 20. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
15%

7#

Pontosan így van ez, jól leírtad 😅

jan. 21. 09:34
 13/17 anonim ***** válasza:
17%

Én shy bladder szindrómál élek, tehát nem tudok idegen helyen pisilni.

Borzalmasan tud fájni, volt már hogy, 20 órán keresztül nem tudtam pisilni, de olyan is, hogy rövidebb ideig, de felfáztam, és rengeteg pisi került a hólyagba, hogy már a veséid is fájnak.

Idővel szédülés, hányinger, pánikroham, halálfélelem.

De ezt olyan nem érti, aki még nem élte át.

Állítólag 8 dl-t bír el a hólyag, de bennem már ettől több is volt.

jan. 21. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Én több hímet láttam hogy nagyon kell pisilniük. Nem kérdeztem meg hogy mit éreztek alatta, ezért csak azt tudom leírni hogy mit csináltak.

Az egyik leguggolt, a két lába közé tette a kezeit és fel-le rugózott, de nagyon furán, olyan volt mintha ugrálna.

A másik ült és kicsit hintázott előre-hátra, megint ült nyugodtan, megint hintázott előre-hátra.

Meg volt egy barátom aki nálunk aludt és nagyon kellett pisilnie de foglalt volt a wc nagyon hosszú időre. És beszélgettünk amíg várt és az ágyon ültünk és azzal szórakoztam hogy néha megjegyeztem neki hogy már nagyon kellhet pisilned, mert ilyenkor kétrét görnyedt és nagyon vicces arcot vágott. :D

jan. 24. 11:40
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

14

"És beszélgettünk amíg várt és az ágyon ültünk és azzal szórakoztam hogy néha megjegyeztem neki hogy már nagyon kellhet pisilned, mert ilyenkor kétrét görnyedt és nagyon vicces arcot vágott. :D"

Hát még az milyen vicces lett volna ha a többedik ilyen megjegyzésedre;ott helyben előkapja a slagot.Aztán kiengedi magából a fölösleget..

jan. 24. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel én csomagfutár vagyok egy nagyváros belvárosi részén, így elég kevés helyen tudok pisilni menni, bizony van, hogy nagyon kell és igen, sokszor pl liftben állva a legrosszabb, olyankor rakosgatom a lábam mindenhova, kersztbe, táncolok, lépegetek jobbra-balra, de volt már rá példa, hogy így se sikerült feltétlen tartani és megindult egy kicsi 😝 legutóbb mikor ilyen volt csak pukizni akartam, de becsurogni is sikerült 😅 meg van még pár ilyen sztori
febr. 19. 06:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Buszsofőr vagyok, vannak olykor necces helyzetek 😀

Szorítom, olykor kevés sikerrel.

febr. 20. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!