Rambull kérdése:
Ha volna lehetőséged, hogy 1-2 percben elbúcsúzz egy elhunyt szerettedtől, mit mondanál?
Figyelt kérdés
Egyszer egy temetésen az járt a fejemben, hogy milyen megható lenne ha az elhunyt a temetésén elbúcsúzhatna a hozzátartozóitól. Ha erre volna lehetőség, te kinek mit mondtál volna, és fordított esetben, ha te volnál az elhunyt, te mint mondanál a szeretteidnek?dec. 10. 11:08
1/7 anonim válasza:
Semmit, semmi értelmét nem látom ennek.
3/7 anonim válasza:
Az anyai mamámtól köszönnék el, és köszönnék meg mindent, amit értem tett, mikor gyerek voltam. 12 voltam, amikor elment.
Ha én köszönnék el, akkor nekik is megköszönnék mindent, és akit érint, elmondanám nekik, hogy szeretem őket. Nem vagyok valami jó búcsúzkodásban, szóval tuti kínos lenne, de még így is megpróbálnám.
4/7 anonim válasza:
Nem látom értelmét. Elég fájdalmas egy temetés enélkül is, nem hogy még "szerepeljek" is rajta.
5/7 Kései Sirató válasza:
Azt mondanám, hogy a mennyben találkozunk majd. Igyekszem úgy élni, hogy én is oda kerüljek. Ha hitetlen a haldokló, akkor megköszönném, amit tőle kaptam, elmondanám, hogy sose felejtem el, figyelek a gyerekeire (ha vannak), vagy valami hasonlót.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
dec. 11. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!