Ha lenne rá alkalom hogy 1 napra visszakapd valamelyik szerettedet aki már elhunyt akkor?
Lehet borzalmasan hangzik, de nincs olyan ember, aki nekem hiányozna. Talán anyukám anyukáját hoznám vissza, mert neki hiányzik, de én már vagy 10 éve láttam utoljára halála előtt, nem tartottuk vele a kapcsolatot.
Ha lehet, akkor az egyik macskámat hoznám vissza, és egész nap simogatnám, ölelgetném.
Senkit nem hoznék vissza. Ami megtörtént, az megtörtént, nem kell ezt bolygatni. A halál az élet része, ez van, el kell fogadni, tiszteletben kell tartani a halottakat. Ha valakid meghalt, el kell fogadni, bele kell törődni.
Pont azért nem hoznék vissza senkit, mert én beletörődtem a veszteségbe és elfogadtam, túlléptem rajta. És szerintem ez a legjobb. Ha valaki vissza akarja még hozni a hallottait, az annak a jele, hogy még nem dolgozta fel megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!