Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok elhunyt hozzátartozó...

Szoktatok elhunyt hozzátartozókhoz beszélni?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorisággal, és mit? Én a legtöbbször sajnos csak akkor, amikor problémám akad, kicsit bűntudatom is van, hogy csak olyankor "keresem fel".
2014. aug. 19. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, sőt sajnálni szoktam hogy nem mondhatok el neki dolgokat és hogy ő már nem láthat dolgokat amik velem történnek.
2014. aug. 19. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
néhanéha, de akkor bármit. esetleg kérek dolgokat
2014. aug. 19. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen én régebben elég sokszor csináltam, azóta ritkán elmesélek neki dolgokat. Akkor jut eszembe, ha valami olyat látok, vagy csinálok, ami tudom, hogy őt is érdekelné. (Nem annyira közeli hozzátartozó, de nagyon szerettem.) Lelkizni pl. nem szoktam vele, mert azt akkor sem, amikor még élt.

Lehet, hogy sokan butaságnak tartják, de nekem egy kicsit megnyugszik a lelkem tőle, ha megosztok vele valami érdekeset.

2014. aug. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!