Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-n...

Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-nagyon-nagyon kell pisilnetek, de nincs lehetőségetek elmenni?

Figyelt kérdés

Milyen testérzeteitek vannak, mit csináltok? Fáj, ég, csíp? Hol érzitek ezeket, a hólyagban, vagy nemiszervben? Leültök, leguggoltok, szorítjátok, lépegettek?

egy kíváncsi lány:D

#pisilés #pisitánc
tegnap 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Még nem voltam lány, de gondolom nagyon hasonlót. Elvégre amikor éhesek vagyunk sem érezhetünk túl különbözőt.
tegnap 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

"nincs lehetőségetek elmenni?"

Ugyan, mondj már erre egy példát.

tegnap 20:09
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 pl hosszú utazás, dugó a városban, azért van egy pár eshetőség...
tegnap 20:11
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 más a testfelépítésünk, ahol a pisilés történik, nehéz összehasonlítani az éhséggel...
tegnap 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Hólyagban feszül, aztán egy idő után ez megy át konrét fájdalomba ha addig nem tudok elmenni.

Nekem az szokott bejönni ilyenkor, hogy mozgatom magam amennyire tudom úgy, hogy az alhasam a legkevésbé mozduljon, ne feszítsem túl.

tegnap 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
És mi az a pár lehetőség? Az ostoba példáidban ugyanis semmi megoldhatatlan nincs.
tegnap 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Melegséget.Főleg comb és lábszártájékon.Azt mint amikor zuhanyzás közben csurog végig a langyos víz a lábon.Hiszen lényegében a húgy is langyos víz.Tehát amikor becsordul a pisa,akkor kb. ugyanazt lehet érezni.
tegnap 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
#3 mind a 2 esetben megoldottam egy flakonba.
tegnap 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Ugyanazt, mint ti lányok. Feszülő hólyagot. Minél tovább tart, annál erősebben és fájdalmasabban.

Mivel nem az a rész feszül ahol lényegi különbség van férfi és nő között.

tegnap 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
pont ugyan az mint nektek, a holyag egyre jobban feszül ahogy tellik aztán már mindenhova is sugárzik a környéken a kellemet érzés aztán az isteni megkönnyebbülés egy maratoni 5+percen keresztül
tegnap 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!