Fiúk, mit éreztek, ha nagyon-nagyon-nagyon kell pisilnetek, de nincs lehetőségetek elmenni?
Figyelt kérdés
Milyen testérzeteitek vannak, mit csináltok? Fáj, ég, csíp? Hol érzitek ezeket, a hólyagban, vagy nemiszervben? Leültök, leguggoltok, szorítjátok, lépegettek?
egy kíváncsi lány:D
#pisilés #pisitánc
tegnap 20:02
1/11 anonim válasza:
Még nem voltam lány, de gondolom nagyon hasonlót. Elvégre amikor éhesek vagyunk sem érezhetünk túl különbözőt.
2/11 anonim válasza:
"nincs lehetőségetek elmenni?"
Ugyan, mondj már erre egy példát.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 pl hosszú utazás, dugó a városban, azért van egy pár eshetőség...
tegnap 20:11
4/11 A kérdező kommentje:
#1 más a testfelépítésünk, ahol a pisilés történik, nehéz összehasonlítani az éhséggel...
tegnap 20:12
5/11 anonim válasza:
Hólyagban feszül, aztán egy idő után ez megy át konrét fájdalomba ha addig nem tudok elmenni.
Nekem az szokott bejönni ilyenkor, hogy mozgatom magam amennyire tudom úgy, hogy az alhasam a legkevésbé mozduljon, ne feszítsem túl.
6/11 anonim válasza:
És mi az a pár lehetőség? Az ostoba példáidban ugyanis semmi megoldhatatlan nincs.
7/11 anonim válasza:
Melegséget.Főleg comb és lábszártájékon.Azt mint amikor zuhanyzás közben csurog végig a langyos víz a lábon.Hiszen lényegében a húgy is langyos víz.Tehát amikor becsordul a pisa,akkor kb. ugyanazt lehet érezni.
8/11 anonim válasza:
#3 mind a 2 esetben megoldottam egy flakonba.
9/11 anonim válasza:
Ugyanazt, mint ti lányok. Feszülő hólyagot. Minél tovább tart, annál erősebben és fájdalmasabban.
Mivel nem az a rész feszül ahol lényegi különbség van férfi és nő között.
10/11 anonim válasza:
pont ugyan az mint nektek, a holyag egyre jobban feszül ahogy tellik aztán már mindenhova is sugárzik a környéken a kellemet érzés aztán az isteni megkönnyebbülés egy maratoni 5+percen keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!