Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek a gusztustalan...

Várjátok ennek a gusztustalan évszaknak a végét?

Figyelt kérdés
Amellett, hogy szét lehet fagyni, teljesen depresszív ez az állandó sötétség.
jan. 19. 16:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
7%
20-a, én a 3-as kommemtemben azt írtam, várom a jó időt, mègis le lettem pontozva. Ilyen ez, nincs jo valasz.
jan. 19. 17:32
 22/35 anonim ***** válasza:
26%
Igen nagyon. Már február vége is lehetne.
jan. 19. 17:36
 23/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem a kedvelem a telet, de a nyarat a dögmeleg miatt még jobban utálom, főleg ami tavaly volt..

Azt alig vártam, hogy véget érjen, pedig nincs bajom a meleggel, de az kegyetlen volt.

Hosszú heteken át tartó 40 fok? Eső meg szinte alig.. Na ne vicceljünk már!

Most -1 fok van, inkább a köd zavar, de eddig az a nagy tél nem volt, ellenben nyáron ritka alkalmaktól eltekintve, menetrend szerint megjön az a pusztulat..

Aztán olyan, hogy tavasz meg ősz ezek már, csak naptáron léteznek...

jan. 19. 17:38
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Engem inkább az zavar hogy lassan nem lehet klasszikus értelemben vett évszakokról beszélni. Összevan kutyulva minden.

Tavasz és ősz már lassan tényleg nincs.

Ami tetszik a télben hogy nincsenek bogarak vagy kevesebb a számuk.

Mostanában nem nagyon vannak azok a hidegek mint évekkel ezelőtt viszont a korai sötétet utálom! Meg a csúszós utakat és a korlátozott látási viszonyokat (sokat vezetek)

Igazából nekem a tél a nyárral egy szinten van. Mind a kettőt utálom.

jan. 19. 17:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 5-6 körül sötétedne. Az még elviselhetőnek tünik.
jan. 19. 18:24
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Aki depressziós évszaktól függetlenül az.
jan. 19. 18:27
 27/35 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem a telet, mondjuk rendes hóval, nem sáros latyakkal meg esővel 8-10 fokban. A mostani hőmérséklettel semmi bajom, enyhének számít, volt ennél sokkal hidegebb is Magyarországon nem olyan régen.

Az őszben, a tavaszban és a nyárban is találok szépet, bár utóbbinál a hőségben utálom, hogy leizzadok 10 perc alatt.

Ja és nem, nem vagyok olyan életképtelen, hogy depikézzek egy évszaktól meg hogy brühühü sötét van. A jólétem nem függ az időjárástól olyan szinten, mint itt egyeseknek, akik köpködnek másra.

jan. 19. 19:02
 28/35 anonim ***** válasza:
71%

Aki így sem tudja élni az életét és erre fogja, azzal baj van. Bár most túrázni nem lehet és az nagy szenvedély miatt nekem is hiányzik, viszont így például mára tudtam olvasni és párommal együtt csináltunk végre palacsintát. Soha nem unatkozok. Meg hát ugyebár léteznek barátok is - jó esetben. Pénteken biliárdozni mentem egy baráttal.

36/F

jan. 19. 19:39
 29/35 anonim ***** válasza:
Hat en csak ragondolok, h 6 honapon belül itt lesz az az undormany, kibirhatatlan katlan es maris nem latom olyan borzasztonak ezt a mostani időt. Nagyon szeretem a friss levegőt, ez is egy pozitivum most. Na de az a tavalyi nyár... Azon jár az agyam, hogyan tudnám attenni a szekhelyemet a nyári hónapokra vmelyik óceáni éghajlatú országba, de sajnos a jelenlegi munkám mellet ezt nem tudom megtenni.
jan. 19. 19:46
 30/35 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1291..

Vagy te kérdezted ezt is, de ha nem, legalább tudtok beszélgetni:D

jan. 19. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!