Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek a gusztustalan...

Várjátok ennek a gusztustalan évszaknak a végét?

Figyelt kérdés
Amellett, hogy szét lehet fagyni, teljesen depresszív ez az állandó sötétség.
jan. 19. 16:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%

Utálom ezt a gusztustalan időszakot!

Nagyon várom a nyarat! Minél melegebb, annál jobb!

Ki se lehet majd robbantani a strandról.

jan. 19. 17:15
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy, sőt! Én még mindig csak várom a telet, mert eddig nem nagyon volt. Ezen télen még egyszer sem volt -10 fok, illetve volt mindössze két nap amikor havazott. Hát ez még nem túl nagy tél.
jan. 19. 17:16
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

De mi a jó nektek a télben? Ennyire depressziósok vagytok?

Valaki írta, hogy nem jó, hogy reggel 8 órakor süt a Nap.

Csak a depis menekül ennyire a fénytől.

jan. 19. 17:17
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem szeretem a telet, ez a borult, ködös, hűvös idő elég taszító, alig várnám hogy vége legyen, ha...nem tudnám, hogy kb. 1-2 hónap normálisnak nevezhető idő után megint jön a pusztulat hőség, amikor klíma nélkül nem lehet meglenni beltérben se, annál még mindig jobb a tél, legalább tudok aludni esténként, nem kell a trópusi melegben sínylődni.
jan. 19. 17:23
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
#13 Minden. Friss a levegő, nem izzadok, nincs annyi ember a természetben, nem szárítja a szememet a forróság, és a bőrömet se, gyakran van csapadék, nem vakít a nap. Nincs depresszióm, csak ezt szeretem.
jan. 19. 17:23
 16/35 anonim ***** válasza:
65%
Omadom a sotetet,a bundakat es otthon 25-27 fokra felfuteni.
jan. 19. 17:25
 17/35 anonim ***** válasza:
75%
Egyedül a gusztustalan nyarat nem várom. Az összes többi évszak minden egyes jellemzőjével jöhet!
jan. 19. 17:28
 18/35 anonim ***** válasza:
38%
Várom, azt utálom benne hogy hamar besötétedik. Nem tudok érdemi szabadidős tevékenységet sokáig csinálni. Ráadásul hideg is van. Minden drága. Kín szenvedés az egész.
jan. 19. 17:28
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
13 Nektek mi bajotok? Nem mi vagyunk depressziósak, hanem ti, hiszen le is írtátok, télen depressziótok van. Normális embernek pedig nem évszakfüggő. Ősz kezdetétől nyár elejéig vagyok elememben. A nyarat csak túlélem, rohadok meg, de depressziósnak lenni egy évszaktól???
jan. 19. 17:30
 20/35 anonim ***** válasza:
16%

De miért vagyok nulla százalékos 11-es válaszolóként, mert én meg a telet utálom és a forró nyarat szeretem?

Tilos szeretni a nyarat, vagy mi?

jan. 19. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!