Várjátok a gusztustalan pokol végét, ami a nyár végét jelenti?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 19:12
1/16 anonim válasza:
Igen,bár ez a nyár nem volt annyira vészes. A legszörnyűb,hogy a globális felmelegedés miatt minden évben egyre rosszabb lesz majd. :C
2/16 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valami jó. Ezután jönnek a 'már megint esik az eső?' és a 'meddig lesz még ilyen rossz idő?', 'lesz még valaha igazi tél?' kérdések.
Szeptember 23-ig tart a nyár, az még majdnem egy hónap. Ha nem is állandóan 39 fokok lesznek hanem csak 30-33, ugyanúgy rosszul fog esni.
3/16 anonim válasza:
Igen, de én félek tőle, hogy nem lesz vége, mint ahogyan augusztus elején sem volt előrejelzés, hogy lenne 30 fok feletti hőmérséklet és mint láthatjuk lett, nem is kicsit, így szerintem ennyivel nem ússzuk meg.
4/16 anonim válasza:
5 napra előre tudják valamennyire biztosan megjósolni, azon túl kristálygömb szint.
5/16 anonim válasza:
Várom. Nagyon jó lenne egy kellemes ősz.
6/16 Thunderfairy válasza:
Ezt majd télen a minuszokba újra megbeszéljűk.
7/16 anonim válasza:
A hőség végét nagyon-nagyon várom.
8/16 anonim válasza:
Nem. Egész évben lehetne ilyen.
9/16 anonim válasza:
Ha "gusztustalan pokol" lenne, annak a végét nyilván nagyon várnám, de ilyesmiről szó sincs. NYÁR van. Az pedig meleg. Ennyi a történet, de nyilván hamarosan jön az ősz és a lehűlés.
10/16 anonim válasza:
Eletemben nem gondoltam, hogy halat adok azert, amiert a nagyobb reszt hosszuujjuban toltott, jo esetben 20-22 fokos angol nyarral szerencsesnek erzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!