Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek a visszataszító...

Várjátok ennek a visszataszító, kibírhatatlan hőséggel járó, gusztustalan évszaknak a végét?

Figyelt kérdés
aug. 11. 22:11
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
53%

NEM

Imádom *.*

Te várod azt, amikor délután 4 órakor sötét van, haza érsz gyújthatsz be, reggel szétfagysz a buszmegállóban...?

aug. 11. 22:14
 2/35 anonim ***** válasza:
66%

Igen.

Nem bírom ezt.

aug. 11. 22:15
 3/35 anonim ***** válasza:
66%
Igen várom
aug. 11. 22:17
 4/35 anonim válasza:
51%
Gondolom nem te vágod a fát otthon, nem te gyújtasz be és még csak nem is te biciklizel el reggelente a buszmegállóba
aug. 11. 22:17
 5/35 anonim ***** válasza:
78%
Várom, de a tél végét is szoktam várni, 15-25 fok királyság évszakban lehet leginkább programokat szervezni.
aug. 11. 22:28
 6/35 anonim ***** válasza:
78%

Igen, a meleg időt nem lehet kompenzálni a ruháiddal, míg a hidegben annyi réteget veszel magadra, amennyit csak szeretnél. Alig várom.

Mondom ezt úgy hogy nincs autóm, és majdnem mindenhova gyalogolok, + a lakásom is hideg telente, mert ritkán gyújtok csak be. De akkor is így éreztem amikor régen minden ősszel a mamámnak aprítottam a tüzifát.

Még azt is várom hogy korán sötétedjen, mert az augusztusi késő délutáni napsütés ronda és lelombozó. Jobb az este, mint az a fakó, koszosfehér semmilyen fény, ami csak elbssza az ember kedvét.

aug. 11. 22:29
 7/35 anonim ***** válasza:
37%
Nem, ennek itt az ideje most.
aug. 11. 22:29
 8/35 anonim ***** válasza:
64%

Nem bírom jól a hőséget (szédülés, fejfájás), viszont még emellett sem jellemezném így az évszakot.

Az őszt azért várom kifejezetten nagyon, mert elég sok és nagy váltás jön majd, és kíváncsi vagyok, pedig alapjáraton nem szeretem sürgetni az időt.

aug. 11. 22:50
 9/35 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon várom.

Délelőtt 10 és délután 5 között alig lehet kint kibírni. Mármint, ha az ember a szabad ég alatt dolgozik, és nem strandon van.

Este meg jönnek elő a szúnyogok.

Inkább vágom a fát téli hidegben, minthogy a szúnyogok csípjenek és minden mozdulattól izzadjak.

Épp azt beszéltük a feleségemmel, hogy a nyári szünetben gyakorlatilag semmi normális programot nem tudunk csinálni a strandoláson kívül, mert egy városnézéshez vagy kiránduláshoz egyszerűen túl meleg van. Vannak a belvárosban jó szabadtéri kulturális programok, de oda se kívánkozunk ebben a melegben, maximum este.

aug. 11. 23:17
 10/35 anonim ***** válasza:
49%

Nem várom.

Ami volt 40+ fok árnyékban nem hiányzik, de ez a 33 fok árnyékban pont ideális, el tudom viselni.

Én utálok fázni. Persze ha épp itthon vagyok akkor a fűtött szobából nincs vele bajom, de ha ki kell menni onnantól gyűlölöm.

aug. 11. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!